Laadukasta valmennusta hyvissä olosuhteissa nuorille futareille

Joukkueen päävalmentajana toimii pitkän linjan juniorivalmentaja Teemu Vaistila. Teemulla on UEFA B -valmentajalisenssi. Häntä avustavat seitsemän vahvan palloilutaustan omaavaa äiti- ja isävalmentajaa. Joukkueen systemaattiselle harjoittelulle luo raamit PK-35:n valmennuspäällikkö, huippuammattilainen Sergio Almenara, jonka ohjauksessa harjoitussuunnitelmat laaditaan ja harjoittelun onnistumiset puretaan kuukausittain.

Harjoitukset ja pelit toteutamme tasoryhmissä. Pidämme ryhmäkoot pieninä, jotta jokainen löytää itselleen sopivan ryhmän. Ryhmiä ei lukita vaan ne muodostetaan aina tapahtuma kerrallaan. Treenien laatu ja vaatimustaso on jokaisessa ryhmässä yhtä korkea. Mottomme on keskity, kuuntele, tee parhaasi ja kehity!

Harjoittelemme kolmesti viikossa erinomaisissa olosuhteissa, modernilla tekonurmella, joka katetaan talvella kuplahalliksi. Talvikauden 2017-18 harjoitusajat:

KESKIVIIKKO 18.30-20.00 Pihlajamäen halli (Luciana Hagmanin polku, 00710 Helsinki, Helsingin uuden yhteiskoulun takana)

PERJANTAI 18.30-20.00 Pihlajamäen halli

SUNNUNTAI 14.30-16.00 Pihlajamäen halli
 

Paljon pelejä läpi vuoden

Talvella 2017-2018 osallistumme talvisarjoihin viidellä peliryhmällä. Talviliigassa ryhmämme pelaavat eliitti, kilpa, haaste ja harraste -tasoilla. VJS:n talvisarjassa pelaamme tasolla "enemmän pelanneet". Lisäksi pelaamme harjoituspelejä ja turnauksia, joissa mm. totuttelemme 8v8 -peleihin.

Kesällä jokaisella peliryhmällä on pelitapahtumia lähes viikottain. Punainen ja musta ryhmä pelasivat kesällä 2017 09-piirisarjaa, edistyneimmät pelaajat lisäksi valikoituja 08-pelejä. Raita ja Valkoinen pelasivat piirin peli-illoissa eri tasoilla. Piirin pelien ja pelitapahtumien lisäksi osallistumme kesäisin erittäin aktiivisesti turnauksiin. Syksyisellä ulkomaanturnauksella on jo kolmevuotiset perinteet. Katso pelit ja turnaukset.
 

Maksut

- Kuukausimaksu 50 €/kk, joka kattaa lähes kaiken toiminnan. Akatemiatason toimintaa murto-osalla akatemioiden maksuista!

- Korttelipassi ja vakuutus 9€ / pelipassi ja vakuutus 25€

- Varustemaksu ja reissuturnaukset erikseen.
 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä joukkeen johtoon - yhteystiedot.

Harjoituksiin, peleihin, turnauksiin ja muihin tapahtumiin ilmoittautumiset Nimenhuudon kautta.