Sinä eteenpäin pyrkivä 2003 syntynyt jalkapalloilija, onko tavoitteesi kehittyä jalkapalloilijana? Oletko motivoitunut harjoittelija? Oletko valmis tekemään töitä pelataksesi kilpatasolla? Haluatko harjoitella Helsingin parhaimmissa olosuhteissa ympäri vuoden? Jos vastasit kyllä edellisiin kysymyksiin, niin tule mukaan P03 punaisten harjoituksiin näyttämään taitosi.

Joukkue harjoittelee talvella 3-4 kertaa viikossa loistavissa olosuhteissa Myllypuron ja Pihlajamäen kuplahalleissa, joissa alustana uuden sukupolven tekonurmi. Tämän lisäksi osallistumme talvisarjaan ja talven turnauksiin. Lisäksi maalivahdeille on tarjolla kerran viikossa yksilöllistä maalivahtiharjoittelua seuran maalivahtiharjoituksissa.

Kilpajoukkueen valmennuksesta vastaa UEFA B valmennuslisenssin omaava Matti Winter.

Punainen joukkue tarjoaa väliaskelman tavoitteellisille ja motivoituneille pelaajille kohti seuraavaa tasoa. Ikäluokan Etelä-Länsi liigassa pelaava edustusjoukkue ja punainen kilpajoukkue toimivat yhteistyössä ja pelaajaliikennettä oli kauden 2016 aikana molempiin suuntiin.

Jos kiinnostus heräsi ole yhteydessä joukkueenjohtajaammeTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 0405527115, täytä perustietolomake tästä ja tule näyttämään taitosi!