Sinä eteenpäin pyrkivä 2003 syntynyt jalkapalloilija, onko tavoitteesi kehittyä jalkapalloilijana ja opiskella pelamaan iloista jalkapalloa, jonka pelikirjaan ei kuulu pitkänpallon potkiminen? Oletko motivoitunut harjoittelija, joka on sitoutunut tekemään töitä pelatakseen kilpatasolla? Haluatko harjoitella Helsingin parhaimmissa olosuhteissa ympäri vuoden? Jos vastasit kyllä edellisiin kysymyksiin, niin tule mukaan P03 punaisten harjoituksiin näyttämään taitosi.

Koska joukkueen pelaajia on siirtynyt pysyvästi ELL mitalisarjassa pelaavaan ikäluokan edustusjoukkueeseen, joukkue etsii lisää uusia pelaajia. Toisesta joukkueesta siirtyvien pelaajien osalta joukkue huolehtii, piirille maksettavasta siirtomaksusta, jos siirto tapahtuu viimeistään 31.8.2017.

Joukkue harjoittelee kesällä 3-4 kertaa viikossa loistavissa olosuhteissa Pihlajamäen Aava-areenalla. Lisäksi pelaamme Helsingin- ja Uudenmaanpiirien yhteistä ykköstä ja osallistumme turnauksiin. Tämän lisäksi maalivahdeille on tarjolla kerran viikossa yksilöllistä maalivahtiharjoittelua seuran maalivahtiharjoituksissa.

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii UEFA B valmennuslisenssin omaava Matti Winter.

Punainen joukkue tarjoaa väliaskelman tavoitteellisille ja motivoituneille pelaajille kohti seuraavaa tasoa. Ikäluokan Etelä-Länsi liigan mitalisarjassa Syksyllä 2017 pelaava edustusjoukkue ja punainen joukkue toimivat tiiviissä yhteistyössä ja pelaajaliikennettä oli kevätkauden 2017 aikana molempiin suuntiin.

Jos kiinnostus heräsi ole yhteydessä joukkueenjohtajaamme tai 0405527115, täytä perustietolomake tästä ja tule näyttämään taitosi!