Pojat ovat edenneet toistaiseksi tappiottamana keräten 8 ottelustaan 22 pistettä ja joukkue varmisti myös paikkansa ELL:n syksyn mitalisarjassa jo 7 ottelun jälkeen. Mitalisarja on syksyllä pelattava sarja, jonne tiensä selvittävät keväällä ELL:n 6. parhaiten sijoittunutta joukkuetta. Joukkue ylsi myös 2017 ensimmäisellä ELL -kaudellaan 6. sijalta mitalisarjaan, sijoittuen lopulta syksyllä myös samalle sijalle. Kevään ELL -kierroksella vastaan asettuvat vielä HJK, Ilves ja TPS.

Pojilla on edessä keskiviikkona kivenkova haaste, kun Suomen kiistatta tämän hetken kovin joukkue HJK astelee vastaan puhtaalla saldolla. PK-35 on kuitenkin vain 2 pisteen päässä HJK:sta, joka luo pienen mukavan jännitteen keskiviikolle. Punamustien Florian Troni komeilee myös maalitilaston kärjessä, ”Flore” on osunut 8 ottelussa 13 kertaa.

- Asetimme yhdessä poikien kanssa joukkuekohtaisen minimitavoitteen keväälle, sijoitus 6. joukkoon. Erittäin hienoa, että saimme varmuuden syksyn kovista peleistä näin aikaisessa vaiheessa. Taikatemppuja emme ole tehneet, mutta poikien usko omaan osaamiseen harjoittelun ja pelaamisen kautta on vahvistunut kokoajan ja sen seurauksena myös rutiinitasomme on noussut. Mitalisarjan ehdottomasti tärkein asia on saada pojille kovia pelejä koko syksyn ja koko valmennustiimi on hyvin ylpeitä poikien loistavasta suorittamisesta ja henkisestä kasvamisesta kevään aikana. Työnteko ei kuitenkaan missään nimessä lopu tähän, kommentoi joukkueen päävalmentaja Kim Raimi.

Joukkue on kärsinyt epäonnisista loukkaantumisista viimeaikoina ja joutuu näin operoimaan kevään loppuun hyvin kapealla ringillä. Näin ollen on hyvin mahdollista, että joukkuetta pyritään täsmävahvistamaan vielä kesän aikana. Näillä toimilla pyritään takaamaan terve kilpailutilanne joukkueen sisällä, joka palvelee myös yksilön kehittymistä.