Laadukasta valmennusta hyvissä olosuhteissa nuorille futareille

Joukkueen päävalmentajana toimii pitkän linjan juniorivalmentaja Teemu Vaistila. Teemulla on UEFA B -valmentajalisenssi. Häntä avustavat kuusi vahvan palloilutaustan omaavaa isävalmentajaa. Joukkueen systemaattiselle harjoittelulle luo raamit PK-35:n valmennuspäällikkö, huippuammattilainen Sergio Almenara, jonka ohjauksessa harjoitussuunnitelmat laaditaan ja harjoittelun onnistumiset puretaan kuukausittain.

Harjoitukset ja pelit toteutamme tasoryhmissä. Pidämme ryhmäkoot pieninä, jotta jokainen löytää itselleen sopivan ryhmän. Ryhmiä ei lukita vaan ne muodostetaan aina tapahtuma kerrallaan. Treenien laatu ja vaatimustaso on jokaisessa ryhmässä yhtä korkea. Mottomme on keskity, kuuntele, tee parhaasi ja kehity!

Harjoittelemme kolmesti viikossa erinomaisissa olosuhteissa, modernilla tekonurmella, joka katetaan talvella kuplahalliksi. Kesäkauden harjoitusajat:

MAANANTAI 17.45-19.00 Aava-areena (Rapakiventie 16, 00710 Helsinki)

TIISTAI 18.45-20.00 Aava-areena

TORSTAI 18.45-20.00 Pihlajamäen pikkutekonurmi (Luciana Hagmanin polku, 00710 Helsinki, Helsingin uuden yhteiskoulun takana)
 

Paljon pelejä läpi vuoden

Kesällä jokaisella peliryhmällä on pelitapahtumia lähes viikottain. Punainen ja musta ryhmä pelaavat kesällä 2017 09-piirisarjaa, edistyneimmät pelaajat lisäksi valikoituja 08-pelejä. Raita ja Valkoinen pelaavat piirin peli-illoissa eri tasoilla. Piirin pelien ja pelitapahtumien lisäksi osallistumme kesällä erittäin aktiivisesti turnauksiin. Syksyisellä ulkomaanturnauksella on jo kaksivuotiset perinteet. Talvella osallistumme talvisarjoihin.
 

Maksut

- Kuukausimaksu 50 €/kk, joka kattaa lähes kaiken toiminnan.

- Korttelipassi ja vakuutus 9€ / pelipassi ja vakuutus 25€

- Varustemaksu ja reissuturnaukset erikseen.
 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä joukkeen johtoon - yhteystiedot.

Harjoituksiin, peleihin, turnauksiin ja muihin tapahtumiin ilmoittautumiset Nimenhuudon kautta.