TC14 SPL-lopputurnausvoittaja PK-35 T03 ottaa mukaan joukkueeseen vielä muutaman uuden pelaajaan. Toivomme tulijoilta kovaa motivaatiota kehittyä futaajana ja halua sitoutua kilpajoukkueen tavoitteelliseen toimintaan.

PK-35 tarjoaa pelaajilleen huippuvalmennusta hyvissä olosuhteissa. Talviaikaan treenaamme vain sisähalleissa. Joukkue tarjoaa tämän vuoden puolella siirtyneille uusille pelaajille varustepaketin (pelipaidat painatuksin, shortsit ja sukat) arvoltaan noin 120 e. Myös kuukausi, jolloin pelaaja siirtyy PK:n vahvuuteen, ja sitä seuraava kuukausi ovat vapaat kk-maksusta.

PK-35 T03 pelasi syksyllä 2017 TC14-aluesarjaa, josta joukkue lunasti paikan kevään 2018 Etelä-Länsi Liigaan. Talvella 2018 joukkue osallistuu Helmaripäiviin, SPL Helsingin piirin TC15 -kehitysohjelmaan ja ainakin yhteen turnaukseen.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: vastuuvalmentaja Jeff Barck, p. 050 435 6651, . Voit tulla kokeilemaan treeneihin ja tutustumaan toimintaamme lähes koska vain, mutta ilmoita kuitenkin tulostasi ennakkoon Jeffille.