PK-35:n tyttöjen 07/08-syntyneiden ikäluokka etsii motivoituneita ja sitoutuneita pelaajia kilpajoukkueeseen. Haemme erityisesti maalivahteja, mutta myös kenttäpelaajat ovat erittäin tervetulleita tutustumaan toimintaamme.

Tarjoamme erinomaisesti olosuhteet harjoitteluun ja otteluihin sekä tyttöjalkapallon parissa pitkään työskennelleen valmennuksen. Harjoittelemme talvisin ensiluokkaisissa olosuhteissa Pihlajamäen ja Myllypuron halleissa tekonurmella sekä kesäisin Pihlajamäen tekonurmella.

PK-35 tarjoaa maalivahdeille omaa valmennusta seuran maalivahtivalmentajien toimesta ja seura haluaa tarjota parhaat mahdolliset puitteet nousta huippumaalivahdiksi. PK-35:n kautta on noussut pelaajia ja maalivahteja säännöllisesti Suomen tyttöjen ikäkausimaajoukkueisiin sekä Naisten Liigan tuoreen mestarin PK-35 Vantaan riveihin. Viimeisin osoitus PK-35:n hienosta työstä on PK-35 Vantaan nuori 17-vuotias maalivahti Emma Immonen, joka torjui ratkaisevassa mestaruusottelussa PK-35:lle Suomen mestaruuden ja matkustaa marraskuussa Suomen nuorten maajoukkueen kanssa MM-kisoihin. Emma on vieraillut myös PK-35 T07/08 joukkueen harjoituksissa.

PK-35 T07/08:n joukkueen treeneissä on vieraillut säännöllisesti myös muita Naisten Liigan joukkueen pelaajia, jotka antavat hyviä vinkkejä nuorille pelaajille treenaamisen suhteen. Joukkueen tavoitteena on kasvattaa pelaajia PK-35:n erinomaisen junioriputken kautta Suomen huipulle. PK-35:lla oli menneellä kaudella joukkueet Naisten Liigassa, Naisten Ykkösessä sekä B-tyttöjen SM-sarjassa.

Jos olet motivoitunut, sitoutunut ja valmis tekemään töitä kehittymisen eteen, ota yhteyttä joukkueenjohtoon ja tule näyttämään taitosi harjoituksiin. Joukkueessamme on hyvä henki ja tekemisen meininki, jota on myös kehuttu paljon. Osallistumme PK-35:n Talviliigaan sekä pelaamme mahdollisimman paljon hyvätasoisia harjoitusotteluita myös talven aikana.

Ota yhteyttä ja liity ylpeään punamustien joukkoon!