Menu

PK-35 kohtaa sunnuntaina 15. lokakuuta Espoon Palloseuran Ykkösliigan karsinnan välierässä. Matsi arvottiin pelattavaksi PK-35:n kotiotteluna, ja se pelataan Pihlajamäen Algeco Areenalla klo 14 alkaen.

Liput Tiketistä!

PK-35 kaatoi viime lauantaina HJK Klubi 04:n Pihliksessä 2-0-lukemin, joka tarkoitti Kakkosen A-lohkon 2. sijaa, ja etenemistä Ykkösliigan karsintoihin parhaana lohkokakkosena.

Välierässä sunnuntaina vastaan tulee kauden iso yllättäjä EPS, joka kaikkien yllätykseksi voitti Kakkosen B-lohkon. Espoolaiset liihottavat peräti 11:n ottelun voittoputkessa, joten joukkue saapuu varsin kuumavireisenä Pihlajamäkeen.

PK-35:n päävalmentaja Kim Raimi ennakoi ottelua seuraavin sanoin lauantain valmistavien harjoitusten jälkeen.

– Pelaajat ovat jatkaneet laadukasta harjoittelua viime pelin jälkeen, eikä heitä ihmeemmin ole siihen tarvinnut kannustaa. Odotamme innolla kotiyleisön eteen pääsemistä sunnuntaina. Nämä ovat hienoja pelejä ja kerrasta poikki -systeemi luo oman mausteensa otteluun.

– EPS on joukkue jonka nimilista ei ole se kaikista nimekkäin, mutta jos lähdemme olettamaan asioita kentällä niin nenä tulee kipeäksi. Kovan työmoraalin omaava hyvin suoraviivainen, aggressiivinen ja kompakti joukkue. Tiedostamme heidän vaarallisuuden ja myös sen miten heitä pystymme satuttamaan. Odotan kovaa ja intensiivistä peliä, jossa pienet marginaalit on jälleen kerran käännettävä itselle keinolla millä hyvänsä.

– Vastakkain ovat joukkue joka ei ole hävinnyt 11 peliin kertaakaan kotonaan ja joukkue joka on voittanut viimeiset 11 ottelua. Kumpikaan ei ole edennyt tähän pisteeseen sattumalta, asetelma on ehdottomasti mielenkiintoinen myös katsojan näkökulmasta tältäkin kantilta.

– Alieu Ceesay ja Mostagh Yaghoubi ovat pelikieltonsa kärsineet ja ovat mukana kilpailemassa pelipaikoista. Meillä oli itseasiassa torstaina ensimmäisen kerran valovuoteen koko joukkueen vahvuus kunnossa harjoittelemassa täysipainoisesti. Taikajuomat ovat tehonneet oikealla hetkellä.

Info

PK-35 – EPS

Su 15.10. klo 14

Algeco Areena, Pihlajamäki

Huomioithan myös, että Algeco Areenalla ei voi maksaa käteisellä vaan kaikki ostokset tehdään kortilla. Katsojia palvelee ottelussa tuttuun tyyliin Cafe35 sekä Bar35.

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap