Menu

TERVETULOA HIIHTOLOMALEIRILLE!

Pallokerho-35 haluaa nyt vuoden vaihduttua muistuttaa kaikkia 6-13-vuotiaiden lasten perheitä seuran perinteisestä Hiihtolomaleiristä, joka on määrä järjestää 21.-23. helmikuuta.

 

Leiri on mainio tapa viettää liikunnallisia lomapäiviä innostavassa ja turvallisessa ympäristössä Pihlajamäen jalkapallohallissa. PK-35 noudattaa kaikessa toiminnassaan niin alueellisia kuin valtakunnallisia terveysturvallisuusohjeita.

 

Kolmepäiväisellä Hiihtolomaleirillä pelataan ja harjoitellaan jalkapalloa punamustien ammattitaitoisten valmentajien ohjauksessa. Yksi leiripäivä (klo 10:00-14:00) sisältää kahdet treenit ja lounastauon. Viimeisen päivän päätteeksi palkitaan Leiri Cupin voittajat sekä viikon leiriläinen.

 

Tapahtuma tarjoaa tytöille ja pojille hienon tilaisuuden tutustua PK-35:n eri ikäluokkien pelaajiin. Leirille voi osallistua, vaikka lapsella ei olisi aiempaa futiskokemusta tai urheiluseurataustaa. Sen kautta voi helposti liittyä mukaan punamustien varsinaiseen joukkuetoimintaan.

 

PK-35 on arvostettu ja kokenut tapahtumajärjestäjä, jonka leirit ja turnaukset saavat kerrasta toiseen paljon positiivista palautetta. Ilmoittautuminen Hiihtolomaleirille aukeaa piakkoin tammikuun aikana.

 

Tervetuloa mukaan nauttimaan futiksen riemusta ja hauskasta yhdessäolosta!

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap