Menu

Mustafa Beyai jatkaa Punamustassa!

PK-35 on solminut jatkosopimuksen alkavaa kautta silmällä pitäen, kun 20-vuotias laituri Mustafa Beyai on solminut joukkueen kanssa vuoden jatkosopimuksen. Beyai aloittaa Pihliksessä toisen kautensa.

Beyai liittyi PK-35:n riveihin viime kaudeksi, kun hän siirtyi EPS:n riveistä Punamustaan. Suomalaisgambialainen-laituri väläytteli osaamistaan viime kaudella, etenkin Suomen Cupin otteluissa Beyai oli hyvin tehokas iskien neljän pelattuun otteluun kuusi maalia. Cup-otteluiden kruunuina mainittakoon hattutemppu Ilves-Kissoja vastaan sekä kavennusmaali HIFK:ta vastaan Suomen Cupin puolivälierässä. Ykkösessä Beyaille otteluita kertyi 16 kappaletta, joissa yhdeksän kertaa mies oli avauskokoonpanossa. Beyai osui maalipuiden sisään kahdesti Ykkösen puolella. Syksyllä Beyai oli muutaman viikon ajan myös Gambian U23-maajoukkueen matkassa, jossa hän pelasi ensimmäistä kertaa Gambian paidassa. 

Leppävaaran Pallon kasvatti pelasi ensimmäiset miesten ottelunsa FC Espoossa kaudella 2019. Kaudella 2020 Beyai otti hieman isompaa roolia FCE:n Kolmoseen pudonneessa joukkueessa, mutta vasta kaudella 2021 nähtiin miehen todellinen läpimurto miesten peleihin. Hän iski EPS:lle lukuisten maalisyöttöjen lisäksi seitsemän täysosumaa, kuuluen samalla joukkueen selviin luottopelaajiin. 

Vahva 1v1-pelaaja sekä hyvin maalin haistava pelimies on ollut jo muutaman viikon ajan joukkueen matkassa ja pelannut myös harjoitusotteluissa. Puolitoistaviikkoa sitten PEPO:a vastaan Beyai iski hattutempun ja nuori mies onnistui maalinteossa myös viime viikonloppuna PPJ:tä vastaan. 

PK:n joukkueessa on pieniä muutoksia nähty myös pelinumeroiden rintamalla. Viime kaudella numeroa 14 kantanut Beyai on sopinut uuden keskikenttäpelaaja Oskari Kekkosen kanssa, että jatkossa Kekkonen kantaa numeroa 14, jonka myötä Beyai puolitti numeronsa junioriaikojensa numeroon. Beyain selässä nähdään kaudella 2023 numero 7. 

Mustafa Beyai:

– Kiva jatkaa tutussa joukkueessa ja tuttujen valmentajien alaisuudessa. Meidän viime kausi oli hankala, mutta viihdyin täällä hyvin ja siltä osin jatkaminen täällä tuntui fiksulta. Joukkueena epäonnistuimme viime kaudella, mutta henkilökohtaisesti jos ajattelen, niin omalta osalta minulla meni ihan ok, ei superhuonosti, muttei mitenkään hyvin. Pystyin näyttämään, että pärjään Ykkösessä, mutta tasaisuutta olisi tarvittu lisää, ja muutama maali olisi ollut hyvä tehdä lisää.

– Meillä on jonkin verran erilaisempi joukkue, mitä viime kaudella. Meillä on aika nälkäinen ryhmä, joka on valmis tekemään töitä, ja paljon pelaajia, jotka haluavat edetä urallaan eteenpäin ja näyttää kyntensä. Uskon, että meillä on sellainen joukkue tässä kasassa, jolla taistelemme noususta takaisin Ykköseen. 

 

PK-35:n harjoitusotteluiden sarja jatkuu lauantaina, kun joukkue kohtaa Pargas IF:n Talin Jalkapallohallissa klo 20:30 alkaen. Vielä ennen ottelua on luvassa myös jälleen sopimusuutisia, jotka kuulemme perjantaina. 

PK-35:n sopimuspelaajat kaudelle 2023:

Joni Niemi
Felix Ferahyan

Romy Nevalainen
Tomi Kurvinen
Otto Kouva
Joel Europaeus
Eero Karjalainen
Shunta Uchiyama

Rafael Lehtonen
Niklas Jokiniemi
Richard Florent
Tommi Tainio
Sebastian Kamara
Ngabo Ndaziramiye
Oskari Kekkonen
Yassin Adam
Toshiki Makimoto

Florian Troni
Samuel Vuohtoniemi
Kevin Ingoli
Mustafa Beyai

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap