A-poikien SM-karsintasarja 2018 Lohko A (eteläinen lohko):
 
 
La 27.1. klo 17:00 PK-35 - FC Espoo, Talin halli
La   3.2. klo 19:00 HJK - PK-35, Talin halli
La 10.2. klo 18:30 PK-35 - NJS, Talin halli 
Su 18.2. klo 15:15 SalPa- PK-35, Salo KHT
La 24.2. klo 11:15 PK-35 - FC Viikingit ed, Talin halli
To   1.3. klo 20:00 FC Honka - PK-35, Matinkylä 2 TN
La 10.3. klo 17:15 PK-35 - TPS, Talin halli
La 17.3. klo 13:15 KaaPo - PK-35, Kaarina KHT
La 24.3. klo 15:15 PK-35 - FC Inter, Talin halli
 
Kotikatsomoissa SM-karsintasarjan otteluiden tapahtumia on mahdollista seurata reaaliajassa, jos ei pääse kannustamaan joukkuetta paikan päälle.
Pelien tapahtumat (maalit, vaihdot, varoitukset, kentältäpoistot) kirjataan tulospalvelun otteluseurantaan reaaliaikaisena.
Pelien otteluseurantaan pääset otteluohjelman kautta ja kun joukkueen peli on alkamassa, ottelun kohdalle ilmestyy sana "LIVE", jota painamalla pääsee otteluseurantaan.
 
Yleisiä ASM-karsintasarjan sääntöjä:
SM-karsintasarja pelataan kahdessa 10 joukkueen lohkossa (Lohko A / eteläinen ja Lohko B / pohjoinen) yksinkertaisena sarjana. Molemmista lohkoista lohkojen neljä parasta jatkavat suoraan kesän SM-sarjaan. Lohkojen 5. sijoittuneet joukkueet kohtaavat toisen lohkon 6. sijoittuneet jatkokarsintaotteluissa, jotka pelataan yksiosaisina lohkossaan 5. sijoittuneen kotikentällä. Jatkokarsintaottelun voittaja pelaa kesällä SM-sarjassa ja häviäjä pelaa Ykkösessä.
 
Peliaika on 2x45min.
Ottelupöytäkirjaan voi merkitä korkeintaan 18 pelaajaa.
Vaihto-oikeus on seitsemällä pelaajalla.
 
Joukkueella on oikeus kolmeen vaihtotapahtumaan 2. puoliajalla. Useamman pelaajan vaihtaminen samalla tapahtumakerralla on sallittua.
Tauolla tehtäviä vaihtoja ei lasketa mukaan 2. puoliajan vaihtotapahtumakertymään.
Jos joukkueella on vaihtopelaajia käyttämättä, niin maalivahdin loukkaantuessa tämän vaihtaminen on mahdollista, vaikka joukkue olisikin käyttänyt kaikki kolme vaihtotapahtumaansa 2. puoliajalla.
 
Ottelun voittaja saa 3 pistettä ja hävinnyt 0 pistettä. Tasapelissä 1 piste molemmille.
Tasapisteisiin päätyneiden joukkueiden sijoitus ratkeaa seuraavassa järjestyksessä: 
1) Maaliero.
2) Tehdyt maalit.
3) Kaikkien 1) ja 2) kohdan soveltamisen jälkeen jäljellä olevien tasapisteisiin päätyneiden joukkueiden keskinäisten otteluiden 1) pisteet, 2) maaliero, 3) tehdyt maalit.
4) Jos kohdan 3 soveltamisen jälkeen kahden tai useamman joukkueen kesken ei sijoitusta voida määritellä, ratkaisee näiden joukkueiden keskinäinen ottelu.
5) Arpa.
 
ASM-karsintasarjan 2018 säännöt varoitusten ja kentältäpoistojen rangaistuksista, sekä rangaistusten vaikutuksesta tulevaan kesäkauden sarjaan.
- Ottelussa suora kentältäpoisto punaisella kortilla - kahden ottelun pelikielto.
- Ottelussa kentältäpoisto kahdella keltaisella kortilla - yhden ottelun pelikielto.
- Pelaajan saatua yksittäisissä eri otteluissa ensimmäiset 4 varoitusta (kelt.) - seurauksena on yhden ottelun pelikielto.
(esim. pelaaja saa keltaisen kortin SM-karsintasarjan 3.:ssa, 4.:ssä, 6.:ssa ja 8.:ssa ottelussa, seuraa 9.:nen ottelun pelikielto).
- Näistä seuraavat kolme varoitusta aiheuttavat yhden ottelun pelikiellon.
- Näistä seuraavat kaksi varoitusta aiheuttavat yhden ottelun pelikiellon.
 
Aikaisemmat varoitukset (kelt.kortit) eivät kentältäpoiston seurauksena suoralla punaisella tai kahdella keltaisella samassa ottelussa nollaannu kesken sarjan.
- Jos pelaajalla on aikaisemmista yksittäisistä eri otteluista 1-3 varoitusta (keltaista korttia) alla ja hän saa seuraavassa ottelussa suoran punaisen kortin tai kentältäpoiston kahdella keltaisella kortilla, seuraa punaisella kortilla kahden ottelun ja kahdella keltaisella kortilla yhden ottelun pelikielto ja aikaisemmat varoitukset (kelt.kortit) jäävät voimaan.
 
Pelikiellot ovat voimassa myös tulevaan kesäkauden sarjaan.
Yksittäisiä ottelukohtaisia keltaisia kortteja SM-karsintasarjassa ei lasketa mukaan kesäkauden sarjaan (SM-kars.sarjan jälkeen keltaiset kortit nollaantuvat).