Menu

Atlantis kellisti PK-35:n

PK-35 ei yltänyt parhaimpaansa perjantaipäivänä Pallomyllyssä, vaan Atlantis nappasi Punamustien kustannuksella selvän 3-0-voiton. 

Atlantis – PK-35 3-0 (1-0)
21′ 1-0 Haruna Abubakar

Atlantis sai hyvästä paikasta vapaapotkun. Kierteinen pallo kaarsi boksiin Joni Niemen ulottuville, mutta Niemi ei saanut palloa liimattua hanskoihinsa, vaan pallo putosi kuin tarjottimelle Atlantis-toppari Haruna Abubakarille, joka viimeisteli otteluna avausmaalin.

53′ 2-0 Hussein Mohamed

Ex-PK-pelaaja Hussein Mohamed haki itselleen tilaa oivallisesti vasemmalla laidallaan ja lopulta hänen lapikkaasta lähti komea laukaus etunurkkaan, joka yllätti Punamustien maalinsuulla Aleksi Partasen.

75′ 3-0 Hussein Mohamed

Jasper Pikkuhookanan avaus epäonnistui karkeasti PK:n vasemmalta laidalta keskustaan ja pallo tuli suoraan Hussein Mohamedille, joka vei Atlantiksen tyylikkään yksilösuorituksen jälkeen kolmen maalin karkumatkalle.

 

Kuten aina Atlantiksen otteluissa, kamppailussa oli tunteet vahvasti pinnassa. Atlantis-pelaajisto hyökkäsi kovaa PK:n kimppuun, ja tällä kertaa Punamustat eivät pystyneet tuohon vastaamaan. Oli PK:llakin varsinkin avausjaksolla omat paikkansa maalintekoon, mutta viimeinen silaus jäi paikoissa uupumaan.

PK-35 Kokoonpano

Niemi (46′ Partanen) – Sillah (68′ Uchiyama), Kurvinen (46′ Pikkuhookana), Karjalainen (60′ Lokake), Räsänen (68′ Kouva) – Nakanishi (60′ Florent), Rantanen (46′ Nekado), Costa (68′ Abdi) – Manneh, Beyai (68′ Ndaziramiye), Lassoued (46′ Adam).

Kommentit

PK-35:n päävalmentaja Kim Raimi veti ottelun yhteen seuraavin sanoin.

– Vaikea peli meille. Atlantis on ollut meille aina enemmän tai vähemmän hankala vastustaja, kuten tänäänkin. Pelissä oli ajoittain aika kova intensiteetti, joka ehdottomasti palveli tarpeitamme tähän kohtaan.

– Lähdettiin pelaamaan heidän peliä heidän ehdoillaan. Se ei ole hirveän järkevää Atlantista vastaan etenkään. Kyse ei ollut kuitenkaan pelkästään pallollisesta pelaamisesta, vaan myös muita ongelmia ilmeni tänään, joita pyrimme tietenkin valmennustiimin ja pelaajien kanssa yhdessä korjaamaan kovalla työnteolla treenikentällä. Saimme haluamamme ärsykkeen.

– Ensimmäisellä puoliajalla vaikka meillä oli myös haasteita, pystyimme kuitenkin luomaan kolme-neljä huippupaikkaa, joista emme laittaneet palloa sisään. Heidän paketti hajosi 30 minuutin jälkeen aikalailla täysin, mutta emme vielä olleet tarpeeksi kypsiä hyödyntämään sitä.

– Toisella puoliajalla aloitimme vahvasti ja kontrolloimme ottelua haluamallamme tavalla. Menetimme otteen kuitenkin täysin ja pelin viimeinen 20 minuuttinen oli ehdottomasti sellaista, mitä me emme joukkueena halua edustaa.

– Kaiken kaikkiaan tämänkin hetken piti jossain kohden tulla ja otetaan se vastaan tässä kohtaa nöyrin mielin.

 

PK-35:n Ykkösliigacupin avaus on edessä ensi viikon lauantaina, kun Mikkelin Palloilijat saapuu vieraaksemme Talin Jalkapallohalliin. Ottelu käynnistyy klo 17. Liput tulevat myyntiin Tikettiin ensi viikon alussa.

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap