Menu

Ayuub Abdi jatkaa Pihliksessä!

PK-35 on solminut kautta 2024 koskevan pelaajasopimuksen Ayuub Abdin kanssa. Abdi saapui PK-paitaan ensi kertaa viime keväänä Järvenpään Palloseurasta, ja nyt hänellä alkaa 2. kausi Pihliksessä. 

27-vuotias keskikentän työmyyrä kuului viime kaudella PK:n vahvaan rotaatioon keskikentällä. Lopulta pelejä “Jupille” kertyi yhteensä 20 kappaletta, joista kahdeksassa hän oli avauskokoonpanossa. 

– Joukkueena meillä oli hieno kausi, ja kun kysyttiin halukkuutta jatkoon, se oli minulle helppo päätös. Nautin olostani Pihliksessä todella paljon, meidän joukkueessa oli upea henki, ja haluan sitä kokea myös jatkossa.

– En ole hirveän tyytyväinen siihen, miten pystyin viime kaudella pelaamaan. Aina sitä haluaa enemmän peliaikaa, ja siihen on varmasti monia eri syitä ja varmasti peiliinkin voi katsoa miksei sitä tullut enempää. Nyt painetaan hommia kuitenkin kohti tulevaa. 

Abdin kausi päättyi kahteen keltaiseen korttiin JIPPO:a vastaan pelatussa Ykkösliigakarsinnan finaalin ensimmäisessä ottelussa. 

– Se harmittaa edelleen todella paljon. Pelasin tyhmästi ja tein asiat vaikeiksi joukkueelle. Onneksi muu jengi hoiti homman ilman minua. 

JIPPO-ottelun murheet on kuitenkin jo unohdettu ja uuteen kauteen valmistautuminen aloitettu. Viime vuoden harjoituskaudella Abdi pelasi jonkin verran laitapuolustajan paikalla, mutta Kakkosen otteluissa Somalian maajoukkueessakin nähty pelimies pelasi keskikentällä. Myös tänä vuonna lähtökohtaisesti Abdi tuo tärkeää kilpailua PK:n keskialueen paikoille. 

– Todella innolla odotan tulevaa, jatketaan joukkueena siitä mihin viime vuonna jäimme. Pitää omalta osalta laittaa pari vaihdetta lisää tekemiseen, että pystyn auttamaan joukkuetta myös Ykkösliigassa. Tiedän kyllä, että minulla on kaikki mahdollisuudet siihen, mutta se vaatii vain lisää töitä. 

Abdi puuttui joukkueen vahvuudesta Gnistan-ottelusta, kun hän oli ollut flunssassa vuoden ensimmäisenä viikkona. Ykkösliigassa (tuolloin Ykkönen) ensimmäistä kertaa jo kaudella 2022 JäPSissä nähty Abdi on tällä viikolla ollut mukana harjoituksissa ja hän on myös mukana huomisessa harjoitusottelussa Ilvestä vastaan.

– Meillä on ollut hyvä meininki harjoituksissa. Aika hyvin viime kauden pelaajia on mukana menossa, muutamat uudet on tullut hyvin sisään ja testipelaajiakin paljon messissä. Kovaa on menty ja kaikesta tekemisestä huomannut, että valmistaudumme nyt kauteen sarjatasoa korkeammalla. Harjoitusolosuhteet ovat paremmat, kun olemme päässeet treenaamaan heti koko kentällä ihan rauhassa, eikä ole ympärillä ollut mitään häslinkiä. Joukkueesta huokuu keskittyneisyys tekemiseen sekä vahva halu kehittyä. Meillä on hyvä kilpailutilanne jengissä ja pyritään ruokkimaan toinen toisiaan.

– Olin katsomassa Gnistan-ottelua, ja olin iloinen siitä miltä meidän jengi tuossa ottelussa näytti. Se oli hyvä startti vuodelle.

”Jupin” terveiset PK-kannattajille:

 

PK-35:n sopimuspelaajat kaudelle 2024:
Joni Niemi – Tomi Kurvinen, Shunta Uchiyama, Daniel Rantanen, Yassin Adam, Xhevdet Gela, Otto Kouva, Tuukka Andberg, Tiquinho, Rafael Lehtonen, Eero Karjalainen, Ayuub Abdi.

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap