Menu

Blue Water Shipping ja PK-35 yhteistyöhön

Pallokerho-35 on solminut yhteistyösopimuksen Blue Water Shipping (BWS) kanssa.

Sopimuksen tarkoituksena on edesauttaa BWS:n yrityskuvan kehittämistä ja lisätä yhtiön tunnettuutta pääkaupunkiseudun yritysten parissa.

Blue Water Shippingin motto on ”Together We Create Solutions”.  Uskomme tiimityöhön ja pelaamme voittaaksemme, niin kuin PK-35:kin. Haluamme myös olla luotettava ja paikallinen logistiikkakumppani, ja siksi meille on luonnollista tukea oman paikkakuntamme urheiluseuraa. Ammattimaiseksi huolitsijaksi, niin kuin osaavaksi urheilijaksikin kasvetaan vuosien myötä. Me koulutamme työharjoittelun kautta opiskelijoista huolitsijoita ja PK-35 nuorista hyviä pelaajia ja liikunnallisia aikuisia. Odotamme yhteistyöltä mahdollisuutta olla mukana tukemassa arvokasta nuorisotyötä ja suomalaista urheilua.  –maajohtaja, Erkki Valtonen

Blue Water Shipping tuottaa koko kansainvälisen toimitusketjun kattavia logistiikkapalveluja maailmanlaajuisesti. Toimintamme ytimenä on osaavien ammattilaisten organisaatio, joka toteuttaa räätälöityjä ratkaisuja kaikkiin asiakkaidemme kuljetustarpeisiin. Jokaisessa Blue Water -toimipisteessä yhdistämme vahvan maailmanlaajuisen verkostomme ja osaamisemme paikalliseen asiantuntemukseen. Näin varmistamme turvallisen ja tehokkaan rahdinkuljetuksen asiakkaillemme. Palvelemme Suomen vienti- ja tuontiyrityksiä kaikkien kuljetusmuotojen osalta, kaikkiin ilmansuuntiin.

Lisätietoa: www.bws.net
Esite: klikkaa tästä

 

 

 

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap