Pallokerho-35:n B-junioreiden edustusjoukkue valmistautuu BSM -karsintasarjan jatkumiseen.

Pienryhmäharjoittelu on alkanut pyörimään tämän viikon alusta Palloliiton ohjeistamassa koossa ja alkuperäisenä tarkoituksena olisi palata joukkueharjoitteluun 1.6 alkaen. Palloliiton ohjeistuksen mukaan ensisijainen tavoite jatkaa BSM -karsintoja ajoittuu 13-14.6 viikonlopulle. Olemme viimeaikoina eläneet poikkeuksellisia aikoja, joten pelkän pienryhmäharjoittelun aloittaminen on valmennukselle, sekä pelaajistolle antoisaa aikaa vaikka ohjeistukset ovat tiukat ja rajotteita pyritään noudattamaan kokoajan parhaan kykymme mukaisesti.

BSM -karsintaa on jäljellä 3 ottelua ja alkuperäisestä suunnitelmasta (5 & 6 sijoittuneet karsivat pohjoislohkon 5 & 6 vastaan) poiketen, Palloliitto on päättänyt että kummastakin lohkosta etenee varsinaiseen BSM -sarjaan 6 joukkuetta.

B-junioreiden edustusjoukkue majailee tällä hetkellä etelän karsintalohkossa sijalla 7. Sarja jatkuu heti isolla ottelulla, kun kaksi (2) pistettä PK-35:n (7p) edellä ja samalla 5. sijalla majaileva PKKU (9p) isännöi punamustia. PKKU:n ja PK-35:n väliin mahtuu vielä FC Inter (8p), joten paikat kuuden (6) joukossa ovat edelleen täysin auki. Punamustien muissa kahdessa (2) jäljellä olevassa ottelussa vastaan asettuu HPS/FC POHU YJ (3p), sekä karsinnan päätöskierroksella vahvat karsinnat tähän asti pelannut KäPa (13p).