Menu

CoreGo PK-35:n maksu- ja kulunvalvontaratkaisujen viralliseksi toimittajaksi 

CoreGo aloittaa PK-35:n virallisena maksu- ja kulunvalvontaratkaisujen toimittajana kaudella 2023.

CoreGon tapahtumaympäristöön optimoitu CM5-maksuratkaisu tulee jatkossa olemaan käytössä PK-35:n pelien myyntipisteillä. Ratkaisussa yhdistyvät CoreGon kehittämä helppokäyttöinen kassasovellus ja Verifonen kannettava maksupääte. Pelien kulunvalvonta hoituu CoreGon lipunlukijoilla, jotka ovat yhteensopivia seuran käyttämien lipuntoimittajien kanssa.

 

PK-35 Areena Oy:n toimitusjohtaja Tapio Rostedt pitää CoreGon palvelua sopivana ratkaisuna jalkapalloseuran käyttötarkoituksiin: 

”CoreGon ratkaisut sopivat täydellisesti ottelutapahtumiin ja turnauksiin. Palvelu ja yhteispeli on ollut heti alusta alkaen ensiluokkaista.  Erityisesti laitteiden sujuva käyttö ja erilaiset raportointimahdollisuudet olivat ominaisuuksia, miksi valitsimme juuri CoreGon” 

CoreGon ratkaisujen keskiössä on niiden sopivuus kiireiseen tapahtumaympäristöön. 

”Kun peliin saapuu yhtäaikaisesti satoja tai tuhansia ihmisiä on tärkeintä, että laitteisto on toimintavarma ja käyttö suoraviivaista. Olemme CoreGolla optimoineet maksutapahtumien nopeuden ja tietenkin myös tietoturvan”, kommentoi CoreGon toimitusjohtaja Hannu Elomaa. 

 

CoreGon ratkaisut ovat laajasti käytössä eri puolella Suomea urheilutapahtumissa, musiikkifestivaaleilla sekä erilaisissa tapahtumataloissa. 

Lue lisää CoreGon ratkaisuista osoitteessa: corego.fi/fi

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap