Menu

Derby päättyi tasapeliin

Pallokerho-35 pelasi lauantaina 11. kesäkuuta kauden yhdennentoista ottelunsa Kansallisessa Liigassa, kun joukkue kohtasi paikallisvastustaja HPS:n.

Avausmaalin Paloheinän HofS Areenalla viimeisteli seitsemäntoista minuutin kohdalla kotijoukkue HPS:n hyökkääjä Piipa Kämppi. PK-35 nousi tasoihin vielä vähän ennen taukovihellystä. Punamustien osuman iski Elisa Ikonen.

Koska toisella puoliajalla ei tehty enää lisämaaleja, Helsingin derby päättyi 1-1-tasapeliin. Näin joukkueiden välinen ero Subway Kansallisen Liigan sarjataulukon puolivälissä säilyy yhä kolmessa pisteessä.

Viidentenä jatkava PK-35 on kerännyt yhdestätoista sarjaottelustaan seitsemäntoista pistettä. Tulossaldo 4-5-2 ja maaliero 16-13 ovat kauden tässä vaiheessa varsin tyydyttäviä

Punamustien seuraava liigapeli on ohjelmassa tulevana lauantaina 18. kesäkuuta. Joukkue kohtaa tuolloin kotikentällään MagneCit Areenalla Ilveksen, joka on sarjassa tällä hetkellä kahdeksantena. Tämän jälkeen alkaa noin kuukauden pituinen EM-kisatauko.

Pallokerho-35 toivottaa liigajoukkueelle erinomaista harjoitusviikkoa sekä kaikki kannattajansa tervetulleiksi Pihlajamäkeen tulevana lauantaina kello 14:30 alkavaan Ilves-kotiotteluun!