Menu

Ke 13.3. EsPa – PK-35 0-4 (0-2)

Punamustat avasivat Suomen Cupin taipaleensa keskiviikkona Matinkylässä. Kolmosen kauteen valmistautuva EsPa pystyi pitämään lähes koko avausjakson Punamustat nollilla, mutta avausjakson lopussa tulleet kaksi maalia käytännössä ratkaisivat ottelun PK:n hyväksi. Toisella jaksolla PK:lla oli lukuisia paikkoja iskeä tauluun isommatkin lukemat, mutta lopputulokseksi Matinkylässä lopulta jäi Punamustien 4-0 voitto.

Kooste

Tässä kooste ottelusta.

Maalit

EsPa – PK-35 0-4 (0-2)

41’ 0-1 Willem Haapiainen (Yassin Adam)

EsPa joutui valumaan alas, kun Punamustat vyörytti hyökkäyksiin ja 41. minuutilla vääjäämätön tapahtui. EsPa-puolustus onnistui Willem Haapiaisen sekä Muslim Markhiyevin yritykset keskeltä puolustamaan hyvin, mutta kolmanteen purkuun pääsi väliin Niko Salminen noin 35 metrissä. Salminen jakoi pallon oikeaan laitaan Yassin Adamille, jonka keskitys löysi Willem Haapiaisen. Haapiaisen laukaus suuntautui melko keskelle, mutta pallo meni maaliin maalivahti Aleksi Leppiniemen käsien kautta verkon perukoille ja PK siirtyi helpottavaan 1-0 johtoon.

45’ 0-2 Arttu Auranen 

Noah Kaijasillan oikealta lähteneen kulmapotkun pystyi EsPa-puolustus hoitamaan, mutta purku jäi boksin kaarelle. Noin 20 metristä lähti Arttu Aurasen suoraan ilmasta lähtenyt tyylikäs nosto koko pelaajaköörin sekä maalivahti Aleksi Leppiniemen yli maaliin ja PK siirtyi kahden maalin johtoon. 

52’ 0-3 Niko Salminen (Noah Kaijasilta)

Punamustat tulivat ryminällä ottelun toiselle puoliajalle. Pallo jäi pyörimään boksin läheisyyteen kulmapotkun jälkeen ja pallo palautui takaisin kulman antaneelle Noah Kaijasillalle. Kaijasilta lähetti vaarallisen keskityksen noin kuuteen metriin ja Niko Salminen oli ilmojen herra ja vahva pusku upposi oikeaan alanurkkaan.

79’ 0-4 Mustafa Beyai (Noah Kaijasilta)

Kulmapotkumaalit saivat jatkoa. Kaijasillan vasemmalta lähteneeseen kulmaan oli aivan vapaaksi etutolpalle jäänyt vaihdosta kentälle tullut Mustafa Beyai. Beyai oli sen verran vapaaksi jäänyt, että nuori mies sai melko rauhassa puskea pallon etunurkasta sisään ja sinetöidä PK:n 4-0 voittolukemat.

PK-35 Kokoonpano

Otso Knuuttila – Viljami Isotalo, Pauli Kuusijärvi (72’ Romy Nevalainen), Niko Salminen, Matias Hänninen – Arttu Auranen, Tommi Tainio (61’ Omar Jama) – Noah Kaijasilta (68’ Hussein Mohamed), Muslim Markhiyev, Yassin Adam – Willem Haapiainen (68’ Mustafa Beyai). 

PK-35 AFTERMATCH!

Ääneen pääsivät ottelun jälkeen pääsivät päävalmentaja Kim Raimin ohella Mustafa Beyai sekä Noah Kaijasilta. Lisäksi Viljami Isotalo lähetti omat terveisensä ja Muslim Markhiyev piti puolustuspuheensa.

Päävalmentaja Raimin, Beyain sekä Kaijasillan kommentteja tässä vielä tekstimuodossa.

Kim Raimi:

– Tämä oli meille hyvä startti kaudelle. Pelihän vähän lässähti niihin meidän avausjakson lopussa tulleisiin maaleihin. Meidän kannaltahan se oli ihan hyvä, cup-romantikon kannalta olisi varmaan toivonut, että tauolle oltaisiin menty tasoissa. Meillä oli tänään kaksi tavoitetta, ja kummatkin täyttyivät. Ensimmäinen tavoite oli voittaa, se täyttyi ja toinen tavoite oli pitää nollapeli, ja sekin täyttyi. Toinen puoliaika oli meille hyvä harjoitus pelin sisällä, saimme siihen sellaisen keskitystreenin järjestettyä.

Mustafa Beyai:

– Alussa meillä oli tänään hieman vaikeuksia, saimme luotua paikkoja, mutta emme saaneet niistä paikoista viimeisteltyä. Niiden avausjakson lopussa tulleiden maalien jälkeen helpotti todella paljon. Saimme toisella puoliajalla hyvin tehtyä harjoiteltuja juttuja ja pelattua, niin miten olemme sopineet. Kokonaisuudessaan ihan hyvä peli.

Noah Kaijasilta:

– Olihan se tietenkin vähän vaikeaa, vastustajalla oli todella tiivis pakka, meillä meni hetki aikaa siihen, että saimme sitä rikottua. Toisella puoliajalla oli enemmänkin paikkoja tehdä lisäosumia, mutta tämä riitti tänään hyvin. Tästä on hyvä lähteä Gnistan-ottelua kohti, jengille jäi tästä hyvä fiilis alle ja aina on hyvä voittaa. Tästä se lähtee!

Kuvat

Kuvaaja Marko Peltola oli ottelussa paikalla ja linkin takaa voit nauttia hänen kuvasaalistaan ottelussa.

PK-35 360⁰

PK-35 360⁰ vetää yhteen Matinkylän keskiviikkoillan videomuodossa.

Seuraavat ottelut

Suomen Cup on aloitettu voitolla, seuraavaksi Ykkösen otteluiden kimppuun! Suomen Cupin 4. kierros arvotaan torstaina 21. huhtikuuta.

Huhtikuun ottelut:

Ma 18.4. klo 16 Gnistan – PK-35 @ Mustapekka Areena
Ma 25.4. klo 18:30 PK-35 – PIF @ MagneCit Areena

Punamustat kausikortit. 

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap