Menu

Harrastefutista aikuisille

Pallokerho-35 ei ole ainoastaan laadukas junioriseura tai aikuisten kilpajalkapalloseura, vaan tarjoaa niin naisille kuin miehille myös harrastefutismahdollisuuksia.

 

PK-35:n Naisfutis on suunnattu ensisijaisesti seuran pelaajien äideille. Toiminta on matalan kynnyksen liikuntaa, johon kaikki ovat tervetulleita taitotasosta ja aiemmasta urheilutaustasta riippumatta. Kerran viikossa pidettävissä harjoituksissa käydään monipuolisesti läpi jalkapallon perustaitoja, mutta pääpaino on pelaamisessa.

 

Naisfutis harjoittelee Pihlajamäen tekonurmipohjaisessa kuplahallissa sunnuntaisin kello 18-19. Vaikka innokkaita pelaajia on jo nelisenkymmentä, mukaan mahtuu uusiakin pelureita. Naisfutis tarjoaa erinomaisen mahdollisen nauttia liikunnan ja futiksen riemusta loistavassa seurassa.

 

Lisätietoja ja yhteydenotot: vastuuohjaaja Miro Kauti +358 44 582 8706 tai miro.kauti@pk-35.fi

 

PK-35:n Äijäfutis on suunnattu kaikille kuningaspelistä kiinnostuneille miehille. Kuten Naisfutiksessakaan, pelaajilla ei välttämättä tarvitse olla aiempaa jalkapallo- tai urheiluseurataustaa. Kahdesti viikossa pidettävissä treeneissä pelataan rennosti ja leikkimielisesti, mutta samalla sopivan voitontahtoisesti.

 

Äijäfutis kokoontuu Pihlajamäen kuplahallissa tiistaisin ja torstaisin kello 21-22 sekä osallistuu talvella 2021-22 lisäksi Harrastesarjaan. Harjoitus- ja sarjamaksut maksetaan tasapuolisesti yhdessä, eikä pelaajan tarvitse toimintaan osallistuakseen hankkia välttämättä lisenssiä.

 

Lisätietoja ja yhteydenotot: joukkueenjohtaja ja pelaaja(valmentaja) Ari-Pekka Dag +358 40 839 tai arpeda@hotmail.com

 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MUKAAN!

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap