Menu

Hoiwa Oy ja PK 35 yhteistyöhön

Sosiaali- ja terveysalan yritys Hoiwa oy ja jalkapalloseura PK-35 ovat aloittaneet yhteistyön.

Hoiwa on kotimainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yritys, joka toimii julkisen ja yksityisen sektorin luotettavana kumppanina Etelä-Suomessa. Hoiwan tavoitteena on turvata hoitajatarpeita tarjoamalla keikkaluonteista työtä sekä pidempi aikaisia sijaisuuksia ympäri pääkaupunkiseutua lähihoitajille ja sairaanhoitajille.

Hoiwan tärkeimmät arvot ovat luotettavuus, välittäminen ja arvostus. Ja nämä kolme arvoa ovat myös läsnä meidän jokapäiväisessä toiminnassa ja työnteossa.

Jalkapalloseuran ja Hoiwan yhteistyön avulla haluamme tukea urheilua ja nuorten liikuntaharrastuksia sekä tehdä oman osuutensa hyvinvoinnin ja aktiivisten elämäntapojen edistämiseksi. Arvostamme seuran halua edistää ja tukea työkyvyn ylläpitämistä.

Pallokerho-35 on Viipurissa vuonna 1935 perustettu jalkapalloseura. Seuran miesten edustusjoukkue pelaa Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Ykkösessä ja naisten edustusjoukkue pelaa korkeimmalla sarjatasolla, Kansallisessa Liigassa. Seuralla on myös monia juniorijoukkueita sekä harrastetoimintaa kaiken ikäisille.

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap