Menu

Huippumatsi lauantaina Pihliksessä!

PK-35 ja HJK Klubi 04 kohtaavat lauantaina Pihlajamäen Algeco Areenalla klo 14 todellisessa huippukamppailussa! Panoksena on paikka Ykkösliigan karsintaan ja vähintään Ykkösen paikan varmistaminen kaudeksi 2023.

Liput otteluun.
Käsiohjelma sähköisenä versiona.

PK-35:n päävalmentaja Kim Raimi kertaili tunnelmiaan ison ottelun alla.

– Viime peli on nollattu täysin. Kannetaan yhdessä vastuu tapahtuneesta ja käännetään uusi sivu.

– Valmennustiimi on pelin analysoinut ja tiedetään aika hyvin mitkä asiat mahdollistivat romahtamisen viikko sitten. Meidän pitää olla huomattavasti yhtenäisempiä ja valmiimpia lauantaina etenkin tietyissä asioissa joita pelaajille on painotettu viikon aikana.

– Pelaajat ovat harjoitelleet hyvin ja pääsemme kotiin pelaamaan, joten meidän on turha lähteä tutisemaan kentälle. Näistä peleistä pitää osata myös nauttia.

– Klubi 04 on laatujoukkue. Pelasimme jo yhden kauden eeppisimmistä kohtaamisista Boltilla ja toivottavasti mahdollisimman moni eksyy paikalle katsomoon. Uskon että saadaan hyvä tapahtuma aikaiseksi.

– Moshtagh Yaghoubi ja Alieu Ceesay ovat pelikiellossa. Sen lisäksi muutaman pelaajan tilannetta tarkkaillaan. Saamme nälkäisen ja laadukkaan ryhmän jalkeille aivan varmasti ja nyt on myös uusien sankaritekojen aika. Tarvitsemme myös nyt kaiken positiivisen tuen taaksemme mitä Pihliksestä löytyy.

Info

PK-35 – TiPS
La 23.9. klo 16
Algeco Areena, Pihlajamäki

Liput matsiin Tiketistä!

Tällä kaudella PK-35:n kotiotteluissa on käytössä pelkästään ennakkolipunmyynti, joten ostathan pääsylippusi ennakkoon Tiketistä.

Huomioithan myös, että Algeco Areenalla ei voi maksaa käteisellä vaan kaikki ostokset tehdään kortilla. Katsojia palvelee ottelussa tuttuun tyyliin Cafe35 sekä Bar35.

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap