Menu

Hyvää turnausvuotta kaikille – tervetuloa mukaan!

Pallokerho-35 järjestää jälleen vuoden 2022 aikana useita laadukkaita futisturnauksia, joista ensimmäinen on tuttuun tapaan ohjelmassa huhtikuun loppupuolella.

Perinteinen Helsinki Open pelataan Pihlajamäessä 23.-24. huhtikuuta jo 27:nnen kerran. Turnaus on suunnattu vuosina 2010-2016 syntyneille pojille sekä 2013- ja 2014-ikäluokkien tytöille. Sarjoja löytyy niin kilpa-, haaste- kuin harrastejoukkueille.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: Etusivu (helsinkiopen.info)

Ennen kesää on ohjelmassa myös Helsingin Kevätturnaus, jonka PK-35 järjestää yhdessä Käpylä Unitedin ja Talviliigan kanssa. 21. ja 22. toukokuuta Pihlajamäessä, Käpylässä, Myllypurossa ja Oulunkylässä pelattava turnaus on tarkoitettu vuosina 2010-2015 syntyneiden tyttöjen ja poikien eri tasoisille joukkueille.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: Kevätturnaus 2022 Helsinki | Käpylä United | (kevatturnaus.fi)

Punamustien kesäkauden turnaukset ovat kesäkuussa järjestettävä Legenda Cup sekä elokuun alkupuolella pelattava PK-35 Cup. Alkusyksyllä ovat vielä ohjelmassa Junioriapu-turnaus elokuun lopussa sekä Syysturnaus syyskuussa.

PK-35:n kaikista erinomaisissa olosuhteissa ja turvallisessa ympäristössä pelattavista turnauksista löytyy lisätietoja täältä: Turnaukset ja tapahtumat – PK-35

Pallokerho-35 toivottaa kaikki laadukkaista ja hyvin järjestetyistä futisturnauksista kiinnostuneet joukkueet lämpimästi tervetulleiksi tapahtumiin!

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap