Menu

Ilves haki täyden pistepotin Pihliksestä vakuuttavalla esityksellä

PK-35 pelasi pitkästä aikaa jälleen kotikentällään Pihlajamäessä ja vastassa oli tällä kertaa Ilves Tampereelta. Pisteet matkasivat ansaitusti Pirkanmaalle keltapaitaisen vierasjoukkueen ottaessa vakuuttavana 0–4 voiton. Ottelun selkein ykköstähti oli Ilveksen kapteeni Anna Olmala, joka viimeisteli hattutempun ja yhden maaliin johtavan syötön PK:n verkkoon. 

Ottelu sai kotijoukkueen kannalta ikävän startin. Kellosta oli ehtinyt kulua 8.minuuttia, kun Ilveksen kapteeni Anna Olmala tarjoili Elli Mäkipellolle loistosyötön tyhjään maaliin, josta oli helppo työ viimeistellä ottelun avausmaali.  

Pelillisesti nähtiin muuten melko tasainen avausjakso, jossa Ilves oli hallitsevampi osapuoli. PK-35 puolusti tiiviisti omalla kenttäpuoliskollaan eikä Ilvekselle siunaantunut enempää vaarallisia maalipaikkoja avausjaksolla.   

Lukemat avausjakson jälkeen olivat 0–1 vierasjoukkue Ilvekselle. 

Hieman reilu tunnin pelin jälkeen Ilves-kapteeni Anna Olmala jatkoi hyviä otteitaan viemällä joukkueensa jo 0–2 johtoon. Kymmenisen minuuttia tästä hattutemppu tuli Olmalalle täyteen, kun avausmaalin viimeistellyt kaksikko Olmala–Mäkipelto oli jälleen asialla.  

Vielä viimeisellä kympillä vierailija Ilves laittoi sen kuuluisan viimeisen naulan arkkuun. Vaihdosta tullut Heta Olmala teki Ilveksen 0–4 osuman. 

Näihin lukemiin ottelu myös päättyi ja pisteet matkasivat ansaitusti Tampereelle. 

PK-35 pelaa seuraavan kerran 29.6 Pihlajamäessä ja vastassa on sarjakärki ja paikallisvastustaja HJK. Liput matsiin voit ostaa Tiketistä. 

Kuvat: @aaltosportsphoto 

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap