Viimeisen kierroksen PK-35-KJP/YJ kärkikamppailuun lähdetään kärkikaksikon (PK-35, PKKU) kannalta mielenkiintoisista lähtökohdista. Joukkueet ovat edenneet lähes käsikädessä viimeiselle kierrokselle. Kummallakin on plakkarissa 8 voittoa, 1 tasapeli ja 1 häviö (25 pistettä). Maaliero on myös täysin sama, kun se kummankin joukkueen kohdalla osoittaa lukemia +33. Pienen hiuksenhienon eron PK-35:n hyväksi tuo 46 tehtyä maalia PKKU:n 39 vastaavaa kohtaan.
 
KJP/YJ on myös varmistanut vähintään 3. sijan ja yhden (1) lähtöpisteen syksylle, keikkuen 22 pisteessä ja kun takana PPJ & FC Lahti kaksikko majailee 18 pisteessä, ei ohittajia enää kevätkierrokselle löydy. Kosmeettinen sauma KJP:lla on mennä myös punamustien ohi, voittamalla keskinäisen ottelun seitsemällä (7) maalilla, mutta tämä on vain kosmetiikkaa ei realismia.
 
Pieni katsaus punamustien kevätkierroksen taakse numeroiden valoissa. Ainoan tappion joukkue kärsi PKKU:ta vastaan, ottelussa joka repesi viimeisillä minuuteilla (1-4) ja FC Espoota vastaan aikaisen punamustien punaisen kortin jälkeen pisteet jaettiin (2-2). Muut ottelut joukkue on pystynyt kääntämään voitoiksi, nousten mm. kolme (3) kertaa tappioasemasta täyteen pistepottiin ja kerran (1) tasapeliin. Joukkue on paukuttanut hyvinkin vakuuttavat 46 maalia 10 otteluun (4.6 maalia/ottelu). Näistä maaleista peräti kuusitoista (16) on syntynyt erikoistilanteista (kulmapotkut/sivuvapaapotkut 11, suorat vapaapotkut 2, rangaistuspotkut 3). Omiin on mennyt 13 maalia, PKKU -ottelua lukuunottamatta vastustaja on keskimäärin tehnyt siis maalin/ottelu punamustien verkkoon.
 
Punamustien monipuolisesta hyökkäysvoimasta kertoo kolmentoista (13) eri pelaajan kirjautuminen maalintekijätilastoihin. Tästä ryhmästä voidaan kuitenkin nostaa esiin vastustajan puolustajien selkäpiissä kauhua kylvänyt kolmikko Florian Troni (14), Jonathan Muzinga (11), Ayuub Ahmed-Nur (7), joka on paukuttanut kolmistaan 32 maalia, kolmikko on myös kirjauttanut 32 maalin lisäksi 16 maalisyöttöä. Kolmikon takana Chidera Ajunwokolla on kolme (3) osumaa, sekä Ngabo "Samuel" Ndaziramiyella ja Mohamed Lassouedilla kaksi (2) osumaa. Eniten maalisyöttöjä ovat kirjauttaneet Mohamed Lassoued ja Ayuub Ahmed-Nur, kumpikin ovat tarjoilleet pallon yhdeksän (9) kertaa maaliin johtaneeseen paikkaan.
 
Eniten minuutteja keväällä ovat ansainneet Romy Nevalainen (900), Vertti Sulander (765), Ayuub Ahmed-Nur (750) kolmikko. Nevalainen on joukkueen ainoa pelaaja, joka on pelannut jokaisen ottelun alusta loppuun asti.
 
Vierailijan (KJP/YJ) parhaina maalintekijöinä ovat kunnostautuneet Khalid Kaddouri ja Niklas Mäkelä, kummallakin on kasassa kunnioitettavat 9 maalia. Myös Väinö Hietala on osunut neljästi (4). Tulivoimaa löytyy siis myös vierailijan yläkerrasta.
 
Ottelu alkaa sunnuntaina MagneCit -Areenalla klo 13.00. Tervetuloa kannustamaan punamustat voittoon!