Viime sunnuntain Naisten 1 div ottelu PK-35 vs PK-35 Vantaa keräsi koleasta säästä huolimatta Pihlajanmäkeen arviolta noin 400 katselijaa jotka saivat seurata varsin viihdyttävää nais futista.

Ennakkoon osattiin arvata että illan koitoksesta on tulossa kauden tähän astisista koitoksista kovin sillä vastustaja PK-35 Vantaa on hallitseva Suomen mestari joka valmistautuu sen myötä myös  Champions Liigaan.

Ottelun alku oli vierailijoiden hallintaa ja kymmenen minuutin kohdalla Vantaan Vilma Väisänen pääsi tuikkaamaan pallon maaliin. Hieman ennen puoliaikaa kotijoukkueen osalta koettiin musta hetki kun maalinedus hässäkän seurauksena pallo osui Mette Barck käteen josta seurasi suora punainen ja rangaistuspotku jonka Roosa Bröijer varmuudella sijoitti hyvin koti joukkueen maalia vartioineen Tanja Kotoaron.

Puoliajalle mentiin vierailijoiden 0-2 johdolla.

Toiselle puolikkaalle kotijoukkue tuli sisuuntuneena ja pelivälineen hallinta siirtyi kotijoukkueelle ja Vantaalaisten Velma Oikarisen vartiomalle maalille saatiin painetta, mutta Vantaalaisten maali pysyi koskemattomana. Reilu tunnin kohdalla vierailijoiden Netta Koso pääsi lisäämään Vantaalaisten johdon jo 0-3. Koti joukkueen hyvä peli-ilme ei edelleenkään muuttunut ja kova asenne ja työmoraali palkittiin 83 minuutin kohdalla kun Venla Mäkelä murtautui maalinteko paikalle ja laittoi varmuudella  pallo verkkoon 1-3.  

Vaikka numeroiden valossa voisi ulkopuolinen luulla että Vantaa vei ja Helsinki vikisi niin näin ei asia ollut. Helsinkiläiset osoittivat loistavaa asennetta ja taisteluilmettä.

4.5.2019 taisteleva PK:n ryhmä matkustaa Tuusulaan jossa se kohtaa aina yhtä vaarallisen ja taitavan PKKU.  

PKKU on jo vuosia pelannut N1 divaria ja vaikka sarja sijoitukset ovat olleet sarjan häntäpäässä ei PK-35 ole syytä lähteä ns takkiauki asenteella sillä Tuusulassa kotipelinsä pelaava PKKU on erittäin iskukykyinen joukkue saadessaan peli hurmoksen päälle. Ottelu Tuusulan urheilukeskuksen tekonurmella alkaa klo 15:00