Helatorstaina Naisten edustus sai vieraita Tampereelta kun se kohtasi N1 div ottelussa Ilveksen.

Kotijoukkueen peli oli hyvällä tasolla ensiminuuteista lähtien etenkin kun PK Vantaasta "kotiin" palanneella Mette Barckilla oli maisti päällä.

Ensimmäinen osuma näki päivänvalon kun ottelua oli käyty reilu 10 minuuttia ja kun pelikellossa oli aikaa kulunut 35 min Mette laittoi toistamiseen verkot kireälle.

Edellisestä kotijoukkueen osumasta ehti kulua viisi minuuttia kun oli  hyvää kautta pelaavan Anita Abun vuoro laittaa pallo Ilveksen maaliin. . Vielä ennen tauko vihellystä PK lisäsi johtoaan 4-0 ja maalin viimeisteli hattutempun arvoisesti Mette Barck.

Vierailijat yrittivät aloittaa takaaajon toisella puoliajalla muutamien pelaaja vaihtojen kautta mutta totuuden nimissä kotijoukkue oli tänään askelaan kaksi edellä vierailijoita kaikilla osa-alueilla. 

Toista puolikasta ei ehditty käymään kuin pariminuuttia kun kotijoukkueen kapteeni lisäsi johdon jo numeroihin 5-0, ja tässä vaiheessa viimeistään Ilveksen selkäranka naksahti poikki. 

Vielä ennen päätösvihellystä Olivia Kåhre karkasi läpiajoon ja viimeisteli ottelun päätös numeroiksi 6-0.

Ottelun parhaina pelaajina Olvin tuotepalkinnoilla palkittiin vierajoukkueen maalivahti Hanna Sherazer joka loistavilla torjunnoillaan piti lukemat siedettävinä.

Kotijoukkueen parhaana palkittiin hattutempun tehnyt Mette Barck ja nälkäisimmän pelaajan palkinnon nappasi Olivia Kåhre.

PK:n pelit jatkuvat lauantaina 8.6 kun joukkue matkustaa Vaasaan jossa ottelua emännö FC Sport. 

Seuraava kotiottelu 15.6 onkin siten varsinainen STADIN DERBY, sillä kotijoukkueen vieraaksi saapuu joukkue Pakilasta eli HPS