Kolmen viikon tauko on ohi ja naisten pelit jatkuvat tulevana lauantaina 17.8 MagneCit areenalla klo 15:00 kun PunaMustat naiset saavat vieraakseen sarjataulukossa viidentenä olevan taitavan ja aina yhtä vaarallisen PKKU:n

 

Pallokerho Keski-Uusimaa on kuulunut jo vuosia ykkösen joukkueista sellaiseksi, joka voi hyvänä pelipäivän kaataa joukkueen kuin joukkueen. PKKU:n ns rutinoitunut osasto Hannuksela, Kainsalo , V ja M Suomi ovat pelanneet jo vuosia yhdessä ja heidän ympärilleen on ollut helppo rakentaa hyvään pallolliseen pelaamiseen pyrkivä joukkue.

Vaikka joukkueiden edellinen kohtaaminen Tuusulassa päättyi PunaMustien 0-4 voittoon, eivät numerot kerro kokototuutta. Vieras joukkueen valmennus on nostanut Naisten ryhmään kauden edetessä rohkeasti seuran loistavia B junnuja jotka ovat olleet isossa roolissa ja sen lisäksi PKKU on saanut kovan luokan vahvistuksen kun tolppien väliin on palannut kokenut maalivahti Viivi Irva.

 

Kotijoukkueen edellisestä pelistä on ehtinyt kulua kolmeviikkoa jolloin Pihliksessä kaatui Haupa numeroin 5-0. Taukoa ei kuitenkaan juurikaan ole pidetty vaan harjoittelua on pienen huilin jälkeen jatkettu hyvällä asenteella. PunaMustien terveystilanne on kohtuullisen hyvä.

 

Lauantaina kannattaa siis jokaisen tulla Pihlikseen kannustamaan Naiset voittoon ja nauttimaan PK 35 cafen antimista ja Grillissä paistetuista Poutun makkaroista.