Tervetuloa tapahtumavuoteemme 2019!

Vuoden vaihduttua ja uuden futiskauden jo alettua on taas aika muistuttaa PK-35:n monipuolisista leireistä ja junioriturnauksista.

PK-35 on kokenut ja arvostettu tapahtumajärjestäjä, jonka leirit sekä eri ikäisille pelaajille suunnatut turnaukset ovat kasvattaneet suosiotaan vuosi vuodelta. Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet löytyvät osoitteista https://www.pk-35.fi/index.php/seuratapahtumat ja https://www.pk-35.fi/index.php/turnaukset

6-13-vuotiaiden lasten perinteinen hiihtolomaleiri järjestetään Pihlajamäen tekonurmipohjaisessa jalkapallohallissa 18.-20. helmikuuta. Kahdet harjoitukset ja lounastauon sisältävät leiripäivät tarjoavat pelin- ja leikinomaista futistreeniä sekä paljon muuta hauskaa yhdessäoloa eli erinomaisen mahdollisuuden viettää liikunnallista hiihtolomaa. 

Vuoden ensimmäinen junioriturnaus Helsinki Open on ohjelmassa 27.-28. huhtikuuta Pihlajamäen ja Myllypuron erinomaisissa olosuhteissa. Se järjestetään nyt jo 24:nnen kerran. 2007-2013 syntyneille pelaajille suunnatussa turnauksessa on jäljellä vielä muutamia paikkoja, joten nyt kannattaa toimia ripeästi!

PK-35:n suositut kesäleirit järjestetään tänä vuonna 3.-7.6. sekä 10.-14.6. Mukaan ovat tervetulleita kaikki 2006-2013 syntyneet lapset. Jälkimmäisellä viikolla on myös mahdollista osallistua vain tytöille tarkoitetulle leirille. Viisipäiväisten tapahtumien päiväohjelma sisältöineen on samankaltainen kuin hiihtolomaleirillä.

10.-11. elokuuta pelataan PK-35 Cup, johon voivat osallistua vuosina 2009-2013 syntyneiden poikien sekä 2011-2012 syntyneiden tyttöjen joukkueet. Pelipaikkoina toimivat Pihlajamäen huippukuntoiset tekonurmikentät. Koska paikkoja on rajatusti, mukaan kannattaa ilmoittautua mahdollisimman pian! 

PK-35:n perinteinen Junioriapu-turnaus on ohjelmassa lauantaina 31. elokuuta. Perheen pienimmille suunnatun poikaturnauksen kaikki tuotot ohjataan lyhentämättöminä taloudellista apua tarvitsevien juniorien harrastukseen. Tapahtuman perimmäinen idea on tärkeä osa seuran arvomaailmaa, jonka tavoitteena on tukea lasten ja nuorten liikunnallista elämäntapaa.  

2009-2013 syntyneiden tyttöjen Stadi Open pelataan Pihlajamäen MagneCit Areenalla lauantaina 14. syyskuuta. Mukaan voivat ilmoittautua niin kilpa- kuin haastejoukkueet, joista jokaiselle taataan päivän aikana vähintään neljä ottelua. Tyttöfutiksen kehittäminen on merkittävä osa PK-35:n koko päivittäistä jalkapallotoimintaa.  

PK-35:n leirivuoden päättävä syyslomaleiri järjestetään Pihlajamäessä 14.-16. lokakuuta. 6-13-vuotiaille lapsille suunnattu tapahtuma on rakenteeltaan ja sisällöltään samanlainen kuin kauden aiemmat leirit. Sen tarkoituksena on tarjota futiksesta kiinnostuneille tytöille ja pojille mielekästä liikunta-aktiviteettia kouluvuoden ensimmäiselle lomaviikolle.

 TERVETULOA MUKAAN!!! PK-35 toivottaa kaikille punamustille ja muille jalkapallon ystäville rikasta futisvuotta 2019!