Minifutis ja Tyttöfutis käyntiin taas keväällä!

PK-35:n uusien ja nuorimpien ikäluokkien varhaistoiminta käynnistyy jälleen toukokuun alkupuolella.

Vuosina 2014-15 syntyneille lapsille suunnattu Minifutis on saavuttanut viime vuosina suuren suosion. Tavoitteena on tutustuttaa heidät jalkapallon kiehtovaan maailmaan sekä tarjota heille mahdollisuus liittyä syksyllä PK-35:n varsinaiseen joukkuetoimintaan.

Minifutiksen rinnalla toimii Tyttöfutis, johon voivat ilmoittautua kaikki futiksesta kiinnostuneet vuonna 2013 syntyneet tytöt. Niin Minifutis kuin Tyttöfutis kokoontuvat toukokuun avaustapahtuman jälkeen harjoituksiin kerran viikossa.

- Pyrimme tietysti säilyttämään vähintään samanlaisen buumin kuin viime vuosina on ollut. Odotamme taas mukaan isoa osallistujamäärää, joka pääsee nauttimaan laadukkaasta ja hauskasta tavasta tutustua futikseen, PK-35:n nuorisotoimenjohtaja Juuso Mattila sanoo.

Seura haluaa tarjota lähialueensa lapsille innostavan ja motivoivan toimintailmapiirin turvallisessa ympäristössä. Punamustien arvomaailman ydintä ovat yhteisöllisyys, sosiaalisuus, hauska yhdessäolo ja lasten kasvatustyö, joihin jalkapallo tarjoaa upean mahdollisuuden.

Mattila ja PK-35:n toinen työntekijä Miro Kauti alkavat tammi-helmikuussa vierailla seuran lähialueen päiväkodeissa. He jakavat Minifutista ja Tyttöfutista koskevia mainoksia sekä toivottavat kaikki halukkaat tervetulleiksi toimintaan.

- Odotamme innokkaasti uusia punamustia mukaan seuraamme. Haluamme samalla toivottaa kaikille mukavaa alkanutta vuotta ja lähettää alueemme lapsille liikunnallisia terveisiä, Mattila jatkaa.

PK-35 tiedottaa alkuvuoden aikana lisää toukokuussa käynnistyvästä Minifutis- ja Tyttöfutis-toiminnasta sekä toivottaa jo nyt kaikki innokkaat lapset tervetulleiksi punamustaan futisperheeseen!