Ella ja Maj maajoukkueeseen

PK-35:n Ella Burton ja Maj Barck ovat saaneet kutsun tyttöjen U17-maajoukkueeseen, joka leireilee Eerikkilässä kuun vaihteessa 29.1.-2.2.

Suomi valmistautuu leirillä EM-jatkokarsintaan, joka pelataan 21.-31. maaliskuuta. Joukkue saa silloin vastaansa turnauksen järjestäjämaan Itävallan lisäksi Belgian ja Walesin.

- Leiripäivät ovat meille todella tärkeitä. On tosi hyvä juttu, että pystymme ottamaan mukaan kolme maalivahtia ja 24 kenttäpelaajaa, päävalmentaja Marko Saloranta sanoo Palloliiton tiedotteessa.

- Olemme loukkaantumisten vuoksi valinneet leirille nyt pelaajia, jotka ovat aiemmin olleet lähellä kutsua, mutta jääneet syystä tai toisesta ryhmän ulkopuolelle.    

Suomi pelaa vielä ennen EM-jatkokarsintaturnausta kaksoismaaottelun Portugalia vastaan. Pelit Santarémissa ovat ohjelmassa 5. ja 7. maaliskuuta. U17-ikäluokan EM-lopputurnaus pelataan 5.-17. toukokuuta Bulgariassa. 

PK-35 onnittelee Ellaa ja Majta maajoukkuekutsuista sekä toivottaa heille antoisaa leiriä!

Tässä vielä korjaava tarkennus viikon aiempaan maajoukkueuutiseen: U19-tyttöjen maajoukkueleirille valitut Alisa Hokkanen ja Eevi Sutela edustavat nyt HFA Märskyä eli Helsinki Football Academya oltuaan tätä ennen virallisesti PK-35:n pelaajia. Pahoittelut epätäsmällisyydestä.