Hiihtolomaleirillä vielä tilaa!

Nyt kannattaa ilmoittautua PK-35:n perinteiselle Hiihtolomaleirille, joka järjestetään Pihlajamäessä 18.-20. helmikuuta!

Vuosina 2006-2013 syntyneille lapsille suunnattu leiri tarjoaa mainion mahdollisuuden viettää liikunnallista hiihtolomaa. Päiväohjelma sisältää kahdet harjoitukset, lounastauon sekä viimeisen päivän Leiricupin. Ohjauksesta vastaavat PK-35:n ammattitaitoiset valmentajat.

Leiri on tärkeä osa seuran yhteisöllisyyttä ja auttaa eri ikäluokkien pelaajia tutustumaan toisiinsa. Se on samalla PK-35:n ulkopuolisille tytöille ja pojille erinomainen tilaisuus tutustua punamustien toimintaan, jonka tärkeintä ydintä on tukea lasten liikuntaharrastusta. Leiriläinen tarvitsee mukaansa vain harjoitusvarusteet, omat eväät ja iloisen mielen.

PK-35 on kokenut ja arvostettu tapahtumajärjestäjä, joka on saanut leireistään ja turnauksistaan paljon positiivista palautetta. Hiihtolomaleirin hinta on 65€/pelaaja. Se sisältää harjoitusten ja laadukkaan valmennuksen lisäksi erinomaiset olosuhteet tekonurmipohjaisessa futishallissa sekä PK-35:n fanituotteen.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: https://www.pk-35.fi/index.php/hiihtolomaleiri-info-ja-ohjelma

Yhteydenotot: PK-35:n nuoristoimenjohtaja Juuso Mattila, puh. 040 775 4858 tai juuso.mattila@kolumbus.fi

PK-35 toivottaa kaikki innokkaat lapset tervetulleiksi punamustien Hiihtolomaleirille!