Nyt mukaan Mini- ja Tyttöfutikseen!

PK-35:n Minifutiksen ja Tyttöfutiksen kausi 2019 lähestyy hyvää vauhtia. Aloittaville ikäluokille suunnattu toiminta käynnistyy 7. toukokuuta, joten nyt kannattaa ilmoittautua mukaan!

Minifutikseen voivat osallistua kaikki vuosina 2014-2015 syntyneet liikunnasta ja jalkapallosta kiinnostuneet lapset. Harjoituksia on toukokuun avaustapahtuman jälkeen syyskuuhun saakka kerran viikossa tiistaisin, minkä jälkeen ryhmästä muodostetaan lokakuussa PK-35:n nuorin varsinainen ikäkausijoukkue.

- Luvassa on tutustumista futikseen pienryhmissä leikkien ja pelien kautta seuran ammattitaitoisten valmentajien ohjauksessa. Parin viime vuoden avaustapahtumaan on osallistunut noin kahdeksankymmentä lasta, joten odotamme paikalle taas runsaasti innokkaita tyttöjä ja poikia, PK-35:n nuorisotoimenjohtaja Juuso Mattila sanoo.

Minifutiksen lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://www.pk-35.fi/index.php/joukkueet/minifutis

Tyttöfutis on suunnattu vuonna 2013 syntyneille tytöille. Toiminnan pääperiaatteet ja aikataulut ovat samat kuin Minifutiksessa. PK-35 on perinteikäs ja voimakkaasti kehittyvä tyttöfutisseura, jolle on tärkeää huolehtia myös nuorimpien ikäluokkien laadukkaasta toiminnasta. 

- Haluamme leikin ja hauskanpidon kautta innostaa uusia pelaajia liikkumaan ja jäämään jalkapallon pariin. Tyttöfutis tarjoaa turvallisen harjoitteluympäristön ja motivoivan ilmapiirin, johon jokainen voi taustoistaan riippumatta liittyä mukaan, PK-35:n nuorimpien tyttöikäluokkien toiminnasta vastaava Miro Kauti sanoo.

Tyttöfutiksen lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://www.pk-35.fi/index.php/seuratapahtumat/49-seura/seuratapahtumat/822-tyttofutis-ilmoittaudu-joukkueeseen

Niin Minifutiksen kuin Tyttöfutiksen harjoitukset järjestetään Pihlajamäen MagneCit Areenan erinomaisissa olosuhteissa. Toukokuusta syyskuuhun (heinäkuu taukoa) jatkuvan toiminnan hinta on vain 69€ osallistujalta. Se sisältää lisäksi PK-35:n harjoituspaidan.

- Lämpimästi tervetuloa mukaan laadukkaaseen, hyvinvoivaan ja koko ajan kehittyvään seuraamme! Mattila lähettää terveisiä.

PK-35 toivottaa toiminta-alueensa kaikille lapsiperheille liikunnallista kevään odotusta!