Enää kuukausi Mini- ja Tyttöfutikseen

PK-35 muistuttaa, että seuran Minifutiksen ja Tyttöfutiksen kausi 2019 käynnistyy Pihlajamäen MagneCit Areenalla tiistaina 7. toukokuuta kello 18:00.

Minifutikseen voivat ilmoittautua kaikki vuosina 2014-2015 syntyneet jalkapalloharrastuksesta kiinnostuneet lapset. Harjoituksia on toukokuusta syyskuuhun (heinäkuu taukoa) kerran viikossa tiistaisin klo 18-19. Tämän jälkeen ryhmästä muodostetaan syksyllä PK-35:n nuorin varsinainen ikäkausijoukkue.

- Minifutiksessa tutustutaan jalkapalloon pienryhmissä leikkien ja pelien kautta. Ohjaajina toimivat seuramme ammattitaitoiset valmentajat, PK-35:n nuorisotoimenjohtaja Juuso Mattila sanoo.

- Parin viime kevään avaustapahtumaan osallistui noin kahdeksankymmentä lasta, joten odotamme nytkin mukaan runsaasti innokkaita tyttöjä ja poikia. 

Lisätietoja, yhteydenotot ja ilmoittautuminen: https://www.pk-35.fi/index.php/joukkueet/minifutis

Vuonna 2013 syntyneille tytöille suunnatun Tyttöfutiksen pääperiaatteet ja aikataulut ovat samat kuin Minifutiksessa. PK-35 on perinteikäs ja koko ajan kehittyvä tyttöfutisseura, joka haluaa huolehtia myös nuorimpien ikäluokkien toiminnan korkeasta laadusta. 

- Innostamme leikin ja hauskanpidon kautta lapsia liikkumaan ja jäämään jalkapalloharrastuksen pariin, PK-35:n nuorimpien tyttöikäluokkien toiminnasta vastaava Miro Kauti sanoo.

- Tyttöfutis tarjoaa turvallisen harjoitteluympäristön ja motivoivan ilmapiirin, johon jokainen voi taustoistaan riippumatta liittyä mukaan.

Lisätietoja, yhteydenotot ja ilmoittautuminen: https://www.pk-35.fi/index.php/seuratapahtumat/49-seura/seuratapahtumat/822-tyttofutis-ilmoittaudu-joukkueeseen

Mini- ja Tyttöfutiksen harjoitukset järjestetään MagneCit Areenan huippuolosuhteissa. Toiminnan hinta on 69€ osallistujalta. Siihen sisältyy lisäksi PK-35:n harjoituspaita.

- Toivotamme kaikki lapset ja perheet lämpimästi tervetulleiksi laadukkaaseen, hyvinvoivaan ja jatkuvasti kehittyvään seuraamme! Mattila painottaa.

PK-35 lähettää toiminta-alueensa kaikille lapsiperheille keväisiä futisterveisiä!