Onnittelut Anne Yokotalle!

PK-35:n P04-joukkueen rahastonhoitaja Anne Yokota on valittu seurassa maaliskuun Kuukauden vapaaehtoiseksi. Hän saa aiemmin valittujen tavoin palkinnoksi Intersport Puhoksen lahjakortin.

Yokota on toiminut tehtävässään noin neljä vuotta hänen poikansa Jessen liityttyä PK-35:een. Anne tiedetään erittäin huolelliseksi ja täsmälliseksi rahastonhoitajaksi, mutta valinta Kuukauden vapaaehtoiseksi tuli hänelle itselleen täytenä yllätyksenä.

- Kun kuulin asiasta, luulin sitä ensin vitsiksi, Yokota naurahtaa.

- Tehtävän ollessa avoinna koin voivani ottaa sen vapaaehtoisena mielelläni vastaan. Tämä on tuntunut omalta jutultani, sillä pidän talouspuolta joukkueen toimivuuden kannalta todella tärkeänä osa-alueena.

Annelle on kunnia-asia, että tilinpäätökset, valmentajapalkkiot, kenttämaksut ja muu taloudenpito hoidetaan jämptisti sovitussa aikataulussa. Kun talous on tasapainossa, toiminnassa voidaan keskittyä oleelliseen eli itse harjoitteluun ja pelaamiseen. Liiketaloudesta kiinnostunut ja alaa myös opiskeleva Anne tietää ja muistuttaa, ettei seura pysty hoitamaan kaikkea joukkueiden puolesta.

- Rahastonhoitajan tehtävät eivät ole mitään tähtitiedettä. Olen kokenut homman aika helpoksi, sillä joukkueemme pelaajien vanhemmat maksavat laskut ajallaan.

Yokota kehuu muutenkin nollanelosten toimintaa. Vapaaehtoiset ovat löytyneet melko vaivattomasti, ja esimerkiksi joukkueenjohtaja (Jani Latvala) on Annen mukaan ihan huipputyyppi.

- En löydä joukkueestamme oikeastaan mitään huonoa sanottavaa. Meillä on tiivis taustaporukka, joka osallistuu aktiivisesti varainkeruuseen, kuten turnausmaksuihin. Samalla on ollut mukava tutustua pelaajien vanhempiin. Arvostan ylipäätään vapaaehtoistoimintaa ja nuorten liikuntaa. 

Nollanelosten lisäksi koko seura saa Yokotalta paljon kiitosta. PK-35 on hänen mielestään avoin, tiivis ja kaikin puolin hyvin toimiva organisaatio, joka kertoo toimijoilleen, kuka vastaa mistäkin asiasta. 

- Olen ollut tosi tyytyväinen. On hienoa, että aina tarvittaessa saa apua ja tukea. Tämän seuran tapauksessa yhteisöllisyys ei ole kulunut klisee, vaan ihan täyttä totta, Anne vakuuttaa.

- Lähetän lopuksi kaikille peekolaisille kovasti tsemppiä kevään ja kesän peleihin!

PK-35 kiittää Anne Yokotaa haastattelusta sekä onnittelee häntä vielä valinnasta Kuukauden vapaaehtoiseksi!