Miesten sarjakausi käyntiin!

Pitkä odotus on viimein ohi, kun punamustien miesten edustusjoukkueen kausi Kolmosessa alkaa lauantaina 27. huhtikuuta.

Nousua Kakkoseen tavoittelevan PK-35:n avausvastustaja on TuPS vieraissa. Sarjan ensimmäinen kotiottelu Pihlajamäen MagneCit Areenalla pelataan viikkoa myöhemmin eli lauantaina 4. toukokuuta, jolloin punamustien vieraaksi saapuu nousijajoukkue KoiPS.

- Fiilikset ovat tosi hyvät. Joukkueemme on vahvistunut, joten treenien taso on noussut. On ollut mukava harjoitella laatupelaajien kanssa. Myös pelimme ovat tähän mennessä sujuneet enimmäkseen hyvin, monikäyttöinen keskikenttäpelaaja ja seuran työntekijä Miro Kauti, 26, sanoo.

- Pyrimme jokaisessa matsissa vahvaan pallonhallintaan. Olemme treenanneet paljon murtautumista matalalla puolustavia joukkueita vastaan. Suurin vahvuutemme on laaja ja laadukas pelaajarinki.

PK-35 pelaa Kolmosen kakkoslohkossa, jossa se kohtaa lähialueelta useita mielenkiintoisia paikallisvastustajia. Lokakuussa päättyvästä kahdentoista joukkueen kaksinkertaisesta sarjasta vain voittaja nousee ensi kaudeksi Kakkoseen. PK-35 sijoittui viime syksynä lohkossaan toiseksi.

- Päävastustajiamme ovat varmasti TiPS ja Kolmoseen pudonnut LPS. Myös Atleticolla (MPS/Atletico Malmi) on hyvä joukkue, Kauti arvioi lohkon ennakkoasetelmia.

PK-35 toivottaa miesten edustusjoukkueelle erinomaista starttia sarjakauteen sekä punamustien kaikki kannattajat lämpimästi tervetulleiksi jännittäviin otteluihin!