Mini- ja Tyttöfutis käyntiin!

Tiistai 7. toukokuuta on Pihlajamäen MagneCit Areenalla vilkas päivä, sillä kenttä täyttyy tämän vuoden ensimmäisen kerran PK-35:n Minifutiksen ja Tyttöfutiksen innokkaista lapsista. 

Seuralle tärkeän toiminnan keväinen avaustapahtuma on lähtölaukaus vuosina 2013-2015 syntyneiden lasten ohjatuille futistreeneille, joita pidetään ”Pihliksessä” kuluvan vuoden syyskuuhun asti (heinäkuu taukoa) tiistaisin kello 18-19. Lokakuussa Mini- ja Tyttöfutiksen pelaajista muodostetaan punamustien nuorimmat ikäkausijoukkueet.

Toiminta on merkittävä osa punamustaa futiskulttuuria, jonka tärkeimpiä arvoja ovat yhteisöllisyys, avoimuus ja kehittyminen. PK-35 kokee onnistuneensa yhdessä isossa tavoitteessaan, kun lapset tutustuvat hauskan liikuntaharrastuksen parissa niin jalkapalloon kuin toisiinsa.

Minifutikseen on ilmoittautunut jo yhdeksänkymmentä ja Tyttöfutikseen kahdeksantoista lasta. Toiminnan suosio kasvaa vuosi vuodelta, sillä erinomaiset olosuhteet ja ammattitaitoinen valmennus takaavat harjoitusten korkean laadun. PK-35 muistuttaa, että mukaan voi ilmoittautua avaustapahtuman jälkeenkin koko kevään ja kesän ajan.

- Minifutis on hauskaa yhdessäoloa, joka tarjoaa mahdollisuuden tutustua futikseen pienryhmissä monipuolisten leikkien ja pelien kautta, seuran nuorisotoimenjohtaja Juuso Mattila sanoo.

- Myös Tyttöfutiksen turvalliseen harjoitteluympäristöön ja motivoivaan ilmapiiriin voi jokainen taustoistaan riippumatta liittyä mukaan, PK-35:n nuorimpien tyttöikäluokkien toiminnasta vastaava Miro Kauti lisää.

Lisätietoja, yhteydenotot ja ilmoittautuminen: https://www.pk-35.fi/index.php/seuratapahtumat

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA PUNAMUSTAAN FUTISPERHEESEEN!