Sarjan ja maalipörssin ykkössija!

PK-35:n miesten edustusjoukkue on pelannut Kolmosen kakkoslohkossa odotetun vakuuttavan alkukauden.

Täydet kaksitoista pistettä ja maaliero 16-0! Tässä PK-35:n tyrmäävä saldo, kun takana on nyt neljä sarjakierrosta. Viimeksi kaatui naapuriseura PuiU murskaavasti 6-0.

Loistavaa kevättä pelaava Niko Tirkkonen on viimeistellyt alkukauden osumista peräti kahdeksan eli tasan puolet. Hän johtaa lohkon maalintekijätilastoa (tilanne 22.5.) ennen LPS:n Topi Rihtniemeä, joka edusti aiemmin urallaan juuri punamustia.

Myös LPS on voittanut kaikki neljä otteluaan. Lohkon tämänhetkiset kärkijoukkueet ottavat yhteen kauden ensimmäisessä keskinäisessä pelissään vasta 3. heinäkuuta eli juuri ennen Kolmosen sarjataukoa.

PK-35 pelaa seuraavan ottelunsa tulevana lauantaina 25. toukokuuta, jolloin vieraaksi Pihlajamäen MagneCit Areenalle saapuu LePa. Espoolaisjoukkue on sarjassa tällä hetkellä kahdeksantena yhdeksän pistettä punamustien takana.

PK-35 onnittelee miehiä erinomaisesta alkukaudesta ja toivottaa joukkueelle menestystä LePa-peliin sekä samalla kaikki kannattajansa tervetulleiksi sunnuntaina ”Pihlikseen”!