B-pojat kovassa vireessä

PK-35:n B-juniorijoukkue pelaa vakuuttavaa kautta P17-ikäluokan Ykkösessä. Punamustien tilillä on nyt viidestä sarjaottelusta täydet viisitoista pistettä.

Ykkösen kolmen lohkon voittajat ja kakkoset nousevat kauden päätteeksi SM-sarjaan. PK-35:n kovimmat haastajat ovat päävalmentaja Kim Raimin mukaan tällä hetkellä PKKU ja FC Espoo, jotka myös ovat punamustien seuraavat vastustajat.

Maaliero 26-2 kertoo paljon PK-35:n hienosta alkukaudesta, joka ei ole ollut Raimille varsinaisesti yllätys. Joukkue on onnistunut erinomaisesti etenkin puolustuspelaamisessaan.

- Olemme käyneet asioita tarkasti läpi niin puolustuslinjan kuin keskikenttäpelaajien kanssa. Lisäksi prässäämme hyvin koko joukkueen voimin, mikä on osoitus myös kovasta fysiikastamme, Raimi sanoo.

- Otteissamme näkyy, että olemme paneutuneet yksityiskohtaisesti ja myös videoiden kautta eri pelipaikkojen päätehtäviin. Tämä on vahvistanut pelaajien itseluottamusta, mikä on puolestaan poikinut hyviä tuloksia. 

PK-35 on huomattavasti nuorempi joukkue kuin valtaosa vastustajistaan. Vaikka tehtyjen maalien ottelukohtainen keskiarvo on yli viisi, punamustilla on Raimin mukaan eniten kehitettävää hyökkäysten rytmittämisessä.

- Peliä on pyrittävä aika ajoin myös hidastamaan. Joukkueessamme on useita maaliahneita pelaajia, mutta meidän ei kannata mennä koko ajan täysillä eteenpäin. Tämän lisäksi tarvitsemme keskikentälle vielä lisää johtajuutta.

Punamustien Jonathan Muzinga johtaa tällä hetkellä Ykkösen B-lohkon maalintekijätilastoa viimeisteltyään jo yhdeksän osumaa. Florian Tronin tilillä on nyt kuusi maalia. Joukkue on ollut vaarallinen ja tehokas myös hyökkäyspään erikoistilanteissa.

- On muistettava, että kausi on vielä nuori. Lopulliset ratkaisut nähdään vasta syksyllä, mutta näen, että meillä on kaikki mahdollisuudet menestyä.

PK-35 onnittelee B-poikia puhtaasta saldosta ja toivottaa joukkueelle erinomaista kauden jatkoa!