B-tytöt pistejahdissa

PK-35:n B-tyttöjoukkue on T18-ikäluokan SM-sarjassa tällä hetkellä seitsemäntenä, mutta on pelannut seuraavan vastustajansa JyPK:n tavoin vähemmän otteluita kuin muut joukkueet.

PK-35 on tähän mennessä voittanut FC Hongan, pelannut tasan HJK:ta vastaan sekä hävinnyt EBK:lle ja VIFK YJ:lle. Joukkue on sekä tehnyt (5) että päästänyt (7) sarjassa toistaiseksi vähiten maaleja. JyPK saapuu punamustien vieraaksi Pihlajamäen MagneCit Areenalle keskiviikkona 5. kesäkuuta.

- Kaikki ottelumme ovat olleet hyvin tasaisia. Pelimme rakenne ja sen eri vaiheet ovat hyvässä kunnossa, mutta meidän on edelleen kehitettävä toimintaamme kummassakin boksissa, missä pelit yleensä ratkeavat. Olemme päästäneet helppoja maaleja, ja meidän on toisaalta aiheutettava lisää uhkaa vastustajalle, päävalmentaja Akan Okomoh sanoo.

PK-35 sai sarjaan hyvin sujuneesta SM-karsinnasta kolme lisäpistettä. Ryhmään nostettiin useita nollakolmosia ja -nelosia, joten joukkueen keski-ikä on suhteellisen nuori.    

 - He ovat minulle jo takavuosilta tuttuja. Pari pelaajaamme nousi naisten joukkueeseen, kun taas meille tuli pari pelaajaa B-ykkösestä. Liikkuvuus ja yhteistyö seuramme joukkueiden välillä toimii hyvin. Olen vakuuttunut, että suoritus- ja tulostasomme paranevat kauden edetessä, Okomoh jatkaa.

PK-35 toivottaa B-tytöille erinomaista kauden jatkoa!