Leireillä futista ja aurinkoa!

PK-35:n tämän vuoden ensimmäinen kesäleiriviikko on edennyt jo yli puolivälin. Aurinkoisessa Pihlajamäessä on nähty iso joukko liikunnasta nauttivia iloisia lapsia.

Punamustien ensimmäinen kesäleiri alkoi kuluvan viikon maanantaina ja päättyy perjantaina. Seuraavat leirit ovat ohjelmassa heti ensi viikolla eli 10.-14.6., jolloin huippukuntoisella MagneCit Areenalla järjestetään perinteisen futisleirin lisäksi erikseen myös tyttöleiri.

Nämä kaikki tapahtumat on suunnattu 6-14-vuotiaille liikunnasta ja jalkapallosta kiinnostuneille lapsille. Leikin- ja pelinomaiseen harjoitteluun perustuvat leirit ovat tärkeä osa PK-35:n harrastetoimintaa, jonka tarkoituksena on tutustuttaa eri ikäisiä lapsia toisiinsa sekä auttaa heitä kiinnittymään mielekkääseen ja motivoivaan futisharrastukseen.

- Tämän viikon leirillä on mukana 107 lasta ja yksitoista ohjaajaa. Osallistujamäärä taitaa olla seuramme jonkinlainen ennätys. Haluamme muistuttaa, että ilmoittautuminen ensi viikon leirille on edelleen käynnissä, punamustien nuorisotoimenjohtaja Juuso Mattila sanoo.

- Tähän mennessä kaikki on sujunut tosi hyvin ilman ongelmia. Leiriläisten on muistettava lämpimällä ilmalla juoda riittävästi, jotta he jaksavat harjoitella vielä illalla omissa joukkuetreeneissään.

PK-35 toivottaa seuran kaikille kesäleiriläisille lisää antoisia hetkiä liikunnan ja jalkapallon parissa!