Naiset Vaasaan ennen kuumaa derbyä

Naisten Ykkösessä tiukasti kakkossijasta eli liigakarsintapaikasta kiinni pitävä PK-35 jatkaa pistemetsästystään lauantaina 8. kesäkuuta Vaasassa.

Punamustien tuleva vastustaja FC Sport-j on kahdentoista joukkueen sarjassa tällä hetkellä kymmenentenä niukasti putoamisviivan yläpuolella. PK-35 on kerännyt kahdeksasta ottelustaan vakuuttavat yhdeksäntoista pistettä ja on nyt viisi pinnaa sarjajohtaja PK-35 Vantaan takana.

Jo seuraavalla kierroksella eli 15. kesäkuuta pelataan Pihlajamäen MagneCit Areenalla todellinen huippuottelu, joka voi vaikuttaa merkittävästi nousutaistelun voimasuhteisiin. Silloin punamustien vieraaksi pohjoisen Helsingin kuumaan paikallispeliin saapuu tämänhetkinen sarjakolmonen HPS.

”Vihreiden Jääkärien” ja PK-35:n välillä on ennen tulevan viikonlopun kierrosta vain yksi piste. HPS on toistaiseksi pelannut yhden ottelun punamustia vähemmän, joten odotetussa derbyssä on todella paljon pelissä.

PK-35 toivottaa naisille menestystä vierasotteluun Vaasaan sekä erinomaista valmistautumista tärkeään HPS-peliin! Tervetuloa ”Pihlikseen” kannustamaan punamustat voittoon!