Nollakutosilla puhdas saldo

PK-35:n P06 on yksi punamustien 32:sta Helsinki Cupiin osallistuvasta joukkueesta. Se pelaa turnauksen B13-sarjassa.

Nollakutosten tie alkulohkosta jatkopeleihin sujui ilman pistemenetyksiä. Joukkue voitti lohkossaan JiiKoo:n, KaPy:n, PuiU:n, HPS:n ja KeiKa:n. Viiden ottelun yhteismaaliero oli murskaava 29-6.

- Olemme kierrättäneet seitsemäätoista pelaajaamme mahdollisimman tasaisesti, mikä ei 8v8-peleissä ole aina ihan helppoa. Ottelumme ovat kaiken kaikkiaan olleet joukkueeltamme tosi hyvää tekemistä, nollakutosten päävalmentaja Jari Kero sanoo.

- Olemme pallonmenetysten jälkeen onnistuneet nopeissa riistoissa tai vaihtoehtoisesti vetäytyneet tiiviisti pelin alle. Kentällä on ollut hyvä tasapaino. Hyökkäysvaiheessa olemme pyrkineet ja onnistuneet pelaamaan tehokkaasti taskuihin. Parannettavaakin toki löytyy, kuten aina. Jos pelaamme omalla tasollamme, meillä on realistiset mahdollisuudet voittaa ainakin ensimmäinen jatkopelimme.

Nollakutosten ottelut jatkuvat torstaina aamupäivällä. Tässä lisätietoja punamustien kaikkien joukkueiden turnauspeleistä: https://helsinkicup.torneopal.fi/taso/seurat.php?seura=2241

PK-35 toivottaa kaikille Helsinki Cupiin osallistuville joukkueilleen tsemppiä tuleviin koitoksiin!