Regions’ Cupissa vastustajaksi PeKa

Suomen Regions’ Cupin puolivälierissä puhtaan 2-0-kotivoiton Närpes Kraftista ottaneen PK-35:n välierävastustajaksi arvottiin karhulalainen PeKa.

Ottelu on pelattava viimeistään sunnuntaina 1. syyskuuta. Toisessa välierässä ottavat yhteen TiPS ja ToTe. Regions’ Cupin finaali pelataan lauantaina 28. syyskuuta. Loppuottelun pelipaikka ratkeaa välierien jälkeen järjestäjähaun perusteella.

PeKa voitti Regions’ Cupin puolivälierissä rangaistuspotkukilpailun päätteeksi KoiPS:n. Joukkue on Kaakkois-Suomen Kolmosen lohkossaan kolmantena otettuaan kolmestatoista ottelusta 29 pistettä.

PeKa on päästänyt sarjassa vain yhdeksän maalia, mikä on lohkossa selvästi vähiten. Karhulalaiset ovat nyt kahdeksan pistettä Kultsu FC:n ja kaksi pinnaa Kymin Palloilijoiden takana pelattuaan yhden ottelun päävastustajiaan vähemmän.

Suomen Regions’ Cupin voittaja saa ensi vuodeksi paikan kansainväliseen UEFA Regions’ Cupiin. Kilpailusta lisää: https://www.palloliitto.fi/ottelut-ja-sarjat/suomen-regions-cup/regions-cup-info

PK-35 onnittelee punamustia Regions’ Cupin välieräpaikasta ja toivottaa joukkueelle erinomaista kauden jatkoa!