Naiset taas Pihliksessä!

PK-35:n naisten edustusjoukkue palaa kolmen viikon pelitauon jälkeen tositoimiin lauantaina 17. elokuuta kohdatessaan Pihlajamäen MagneCit Areenalla PKKU:n. Joukkueiden välinen ensimmäinen ottelu tällä kaudella päättyi punamustien 2-0-vierasvoittoon.

PK-35 on Ykkösessä edelleen toisena viiden pisteen päässä PK-35 Vantaasta, joka pelaa parhaillaan Mestarien liigan karsintaturnausta Tallinnassa. Sarjakolmonen HPS on nyt kolme pinnaa punamustien takana. PKKU on asemoitunut tukevasti kahdentoista joukkueen sarjan keskikastiin.

PK-35:n tilillä on neljästätoista ottelusta kaksitoista voittoa, yksi tasapeli ja vain yksi tappio. Kauan odotettu kärkimatsi PK-35 Vantaata vastaan pelataan Myyrmäessä tiistaina 27. elokuuta. Sarjajohtaja ei eurokiireidensä takia pelaa sitä ennen sarjaotteluita.

Naisten Ykkösen maalipörssin kärkisijat ovat komeasti punamustien hallussa. Anita Abu on viimeistellyt jo viisitoista osumaa. Mette Barckin tilillä on kolmetoista maalia. 

PK-35 toivottaa naisten edustusjoukkueelle menestystä lauantain PKKU-peliin sekä kaikki kannattajansa tervetulleiksi MagneCit Areenalle seuraamaan kello 15 alkavaa ottelua!