Naisilla tärkeä viikonloppu

Sarjassa kakkosena eli liigakarsijan paikalla jatkava PK-35 kohtaa vieraissa FC Hertan, joka venyi viimeksi sarjajohtaja PK-35 Vantaata vastaan 1-1-kotitasapeliin. Punamustia vain kolmen pisteen päässä takaa-ajava ja joukkuetta yhden ottelun vähemmän pelannut HPS puolestaan saa kotikentällään vastaansa RoPS:n. Kummankin helsinkiläisjoukkueen tuleva vastustaja on tukevasti sarjan keskikastissa.

Viime viikon kärkiottelussa niukan 0-1-vierastappion PK-35 Vantaalle kärsinyt PK-35 pelaa seuraavan kerran Pihlajamäessä sunnuntaina 15. syyskuuta, jolloin vastustajaksi MagneCit Areenalle saapuu sarjanelonen VIFK. Punamustien ero sarjakärkeen on tällä hetkellä vain kolme pistettä, mutta joukkue on pelannut ottelun PK-35 Vantaata enemmän.

PK-35:n vaarallisesta hyökkäyspelaamisesta ja viimeistelytehosta kertoo paljon, että sarjan maalintekijätilaston viidestä kärkisijasta peräti kolme on punamustien hallussa. Anita Abu on iskenyt viisitoista, Mette Barck neljätoista ja Amanda Rantanen kaksitoista osumaa. Maalipörssin kärkiviisikkoon mahtuvat lisäksi naapuriseura HPS:n Piipa Kämppi ja Maiju Hirvonen. Joukkueilla on nyt täsmälleen sama maaliero eli 61-10. 

PK-35 toivottaa naisten edustusjoukkueelle lisää onnistumisia lauantain vieraspeliin sekä menestystä koko loppukaudeksi!