Hienoa Jasin ja Tuukka!

PK-35:ssä junioriaikoinaan vuosia pelanneet Jasin Assehnoun ja Tuukka Andberg olivat mukana Suomen U21-maajoukkueessa, joka aloitti EM-karsinnat Ukrainaa ja Pohjois-Irlantia vastaan.

Vuonna 1998 syntyneet Assehnoun ja Andberg edustavat nykyään Veikkausliigassa FC Lahtea ja HIFK:ta. Jasin on vaarallinen laitahyökkääjä, kun taas Tuukka on lyönyt itsensä läpi kovaluisena keskuspuolustajana. Heidän joukkueensa ottavat liigan haastajasarjassa yhteen lauantaina 28. syyskuuta.

Suomi haki U20-ikäluokan hallitsevasta maailmanmestarista Ukrainasta viime viikolla upean 2-0-vierasvoiton. Assehnounia ja Andbergia ei silloin nähty kentällä.

Tiistaina Pohjois-Irlantia vastaan pelattu kotiottelu päättyi 1-1-tasapeliin. Jasin vaihdettiin Oulussa kentälle yhdeksänkymmenen minuutin kohdalla, mutta Tuukka jäi vielä penkin puolelle.

Assehnounin urakehityksestä ja tavoitteista kerrotaan lisää Ruudun uudessa "Valokeilassa jalkapalloilija" -sarjassa. Hänen yhdeksi junioriseurakseen tosin mainitaan PK-35:n sijaan virheellisesti PK-35 Vantaa, joka toimi ja toimii ainoastaan aikuisten tasolla.

Jasinia käsittelevä jakso on katsottavissa tästä: https://www.ruutu.fi/video/3469979

Suomen U21-maajoukkue pelaa seuraavat EM-karsintaottelunsa lokakuussa kohdatessaan 10.10. Maltan Turussa sekä 14.10. Tanskan Porissa. 14. marraskuuta on ohjelmassa vieraspeli Romaniaa vastaan. 

PK-35 onnittelee Jasinia ja Tuukkaa maajoukkuekutsuista sekä toivottaa heille erinomaista loppukautta Veikkausliigaan!