Onnittelut Antti Viidalle!

PK-35:n P07/2-joukkueen valmennusryhmään kuuluva Antti Viita on valittu seurassa lokakuun Kuukauden vapaaehtoiseksi. Hän saa aiemmin valittujen tavoin palkinnoksi Intersport Puhoksen lahjakortin.

Viita tutustui punamustien toimintaan ensimmäisen kerran vuonna 2013, kun hänen kuusivuotias poikansa Leevi oli liittynyt seuraan. Jo seuraavalla kaudella Antti ryhtyi nollaseiskojen apuvalmentajaksi.

- Koska kävin joka tapauksessa seuraamassa joukkueen tapahtumia, en halunnut pysyä vain kentän laidalla. Tästä kaikki lähti liikkeelle. Olen myöhemmin suorittanut seuran järjestämän valmentajakoulutuksen, Antti sanoo.

- Olen pelannut futista koko ikäni. Taustani ovat Ponnistuksessa ja Töölön Vesassa, jonka ikämiehissä pelaan yhä.

Antti kertoo nauttivansa valmentamisesta hyvin paljon. Hän pitää joukkueen toimintaa mainiona vastapainona työelämälle ja pitää valmentamista jopa terapeuttisena kokemuksena.

- On hienoa nähdä läheltä poikien onnistumiset ja koko ilon futista kohtaan. Kun he viihtyvät kentällä myös harjoitusten ulkopuolella, tulee tunne, että vapaaehtoiset tekevät isoa ja tärkeää hommaa.

Antti vakuuttaa olevansa erittäin tyytyväinen PK-35:n toimintaan. Koko organisaatio toimii hänen mielestään erinomaisesti, on ottanut jäsenensä lämpimästi vastaan ja auttaa heitä aina tarvittaessa. Toimiston henkilökunta saa häneltä vilpitöntä kiitosta.

- En etukäteen tiennyt seurasta kovin paljon. Kokemukseni ovat olleet kaikin tavoin positiivisia. Toiminnassa on koko ajan ihmislähtöinen ilmapiiri, johon vaikuttavat ”Pihliksen” kotikentän kehitys ja eri joukkueiden väliset yhteydet. Asiat ovat hyvässä kunnossa, joten ole missään vaiheessa kokenut tarvetta vaihtaa seuraa.

Antti myöntää, että tulee silloin tällöin miettineeksi lasten ja nuorten urheiluharrastuksen tärkeimpiä arvoja. Koska liikuntamäärät ovat viime aikoina olleet yleisesti vähenemään päin, hän kokee urheiluseuran vapaaehtoisena osallistuvansa erittäin merkittävään toimintaan.

PK-35 onnittelee Antti Viitaa valinnasta Kuukauden vapaaehtoiseksi ja toivottaa hänelle lisää antoisia hetkiä futiksen parissa!