Seuralle uusi puheenjohtaja

PK-35:n tyttö- ja poikaikäluokissa jo vuosia joukkueenjohtajana toiminut Annukka Saine-Kottonen on punamustien uusi puheenjohtaja. Hän seuraa tehtävässä Teemu Jarosta.

PK-35:n hallituksen jäsenenä tähän mennessä vuoden toimineen Saine-Kottosen puheenjohtajuus varmistui virallisesti seuran syyskokouksessa 22. marraskuuta. Hän sanoo ryhtyvänsä tehtävään hyvin innokkain ja odottavaisin mielin.

- Haluan totta kai kiittää hallitusta luottamuksesta. Meillä on kaikki edellytykset tehdä tulevasta kaudesta seuran hieno 85-vuotisjuhlavuosi, jota varten mielessämme on jo hyviä ideoita, Annukka sanoo.

Vielä nyt ei Saine-Kottosen mukaan ole varsinaisten toiminnallisten linjausten aika. Hän aikoo ensiksi keskustella punamustien työntekijöiden sekä mahdollisimman useiden seuratoimijoiden kanssa, minkä jälkeen vedetään lähitulevaisuuden suuntaviivoja.

- Seura on viime vuosina mennyt eri osa-alueilla voimakkaasti eteenpäin. Kasvua ja kehitystä on tapahtunut kaikilla tasoilla, joten nyt voisi olla sopiva hetki vakiinnuttaa nykytilannetta. On oltava muitakin tavoitteita kuin määrällinen kasvu.

Annukan puheenjohtajakausi on kaksivuotinen. Hän jatkaa nykyisten johtotehtäviensä lisäksi pelaajana PK-35:n Naisfutiksessa. 

PK-35:n yhdeksänhenkisessä hallituksessa jatkavat vanhoista jäsenistä Saine-Kottosen lisäksi Anitta Tamminen, Teemu Vaistila, Erno Lehtovirta, Petteri Salo ja Jarkko Siikava. Uusia jäseniä ovat Mikko Heino, Jeff Barck ja Miska Neuvonen. Hallituksesta jäivät Jarosen lisäksi sivuun Ari-Pekka Määttä ja Ari-Pekka Dag.

PK-35 toivottaa Annukalle ja seuran koko hallitukselle erinomaista futisvuotta 2020!