Punamustia taas maajoukkueeseen

TU17-ikäluokan (1.1.2000) päävalmentaja Marko Saloranta valitsi kolme PK-35:n pelaajaa maajoukkueleirille, joka pidetään Eerikkilässä 7.-9. syyskuuta. Kutsun saivat Filippa Kilponen, Elli-Noora Kainulainen ja Jasmin Leppioja.

Leiri on Salorannan mukaan tärkeä osa valmistautumista ikäluokan tuleviin EM-karsintoihin. Suomi pelaa tapahtuman päätteeksi perjantaina 9.9. maaottelun Irlantia vastaan.

- Karsintoihin on toki vielä aikaa, mutta tämä on viimeinen kerta, kun joukkue on sitä ennen koolla. Yritämme käyttää leirin mahdollisimman tehokkaasti hyväksemme, Saloranta sanoo Palloliiton verkkosivuilla.

- Irlanti on vähän erityyppinen joukkue kuin mitä kohtaamme karsinnoissa, mutta hyvä vastustaja kuitenkin. Pääsemme nyt mittaamaan sitä missä meillä on ollut eniten parannettavaa, eli puolustamista kentän viimeisellä kolmanneksella sekä omalla rangaistusalueella.

PK-35 uutisoi aiemmin tällä viikolla, että TU18-ikäluokan maajoukkueleirille (5.-7.9.) valittiin niin ikään kolme punamustien pelaajaa. Kuten heille, seuramme toivottaa myös Filippalle, Elli-Nooralle ja Jasminille erinomaista leiriä!