Onnittelut Elina Schüllerille!

PK-35:n P07-joukkueen rahastonhoitaja Elina Schüller on valittu seurassa syyskuun Kuukauden vapaaehtoiseksi. Hän saa aiempien valittujen tavoin palkinnoksi Intersport Puhoksen lahjakortin.

Schüller ehti toimia tehtävässään vain kuluneen vuoden, mutta teki työnsä sitäkin mallikkaammin. Nollaseiskojen rahastonhoitaja vaihtuu, sillä Elinan puoliso aloittaa tänä syksynä ikäluokan joukkueenjohtajana. Heidän mielestään on läpinäkyvyyden kannalta parasta, ettei joukkueen taustojen kaksi avainhenkilöä tule samasta kotitaloudesta.  

- Rahastonhoitajan tehtävät ovat minulle tuttua puuhaa, sillä olen ammatissanikin tekemisissä kulukurin ja budjettien kanssa. Pelaajien vanhempien kanssa on tärkeää löytää kohtuulliset maksut suhteessa toiminnan laatuun. Kyse on aina sopivasta kombinaatiosta, Schüller sanoo.

Elinan poika liittyi PK-35:een noin kolme vuotta sitten. He olivat kuulleet punamustista paljon hyvää, eivätkä ole joutuneet pettymään. Niin poika kuin äiti ovat olleet seuran toimintaan erittäin tyytyväisiä.

- Meillä ei ole ollut ajatustakaan vaihtaa seuraa. Nollaseiskoissa on erinomainen joukkuehenki, josta poikani on tykännyt tosi paljon. Toimintamme on kymmenvuotiaille juuri sopiva yhdistelmä leikkimieltä, kivaa harrastamista, tavoitteellisuutta ja kunnianhimoa, Elina jatkaa.

- ”Aksu” (Akseli Innanen) on todella hyvä ja määrätietoinen valmentaja, joka saa joukkueeseen positiivisen sykkeen. Pojilla on harjoituksissa aina kivaa ja kerrasta toiseen kova halu lähteä treeneihin. He ovat ihan selvästi ylpeitä peekoolaisuudestaan.

Joukkueurheilu oli Schüllerille tuttua jo ennen poikansa futisharrastusta, sillä hän pelasi nuorena aktiivisesti koripalloa. Elina korostaa, että on tarvittaessa yhä valmis auttamaan ja toimimaan joukkueen taustoissa. Hän lähettää lopuksi terveisiä punamustien koko jäsenistölle.

- Puhalletaan edelleen yhteen hiileen ja tehdään asioita muutenkin hyvässä yhteistyössä!  

PK-35 onnittelee Elina Schülleriä valinnasta Kuukauden vapaaehtoiseksi ja toivottaa hänelle oikein hyvää loppuvuotta!