Onnittelut Sam Johanssonille!

Päättyneellä kaudella joukkueenjohtajana PK-35:n TB1- ja naisten Kakkoseen nousseessa joukkueessa toiminut Sam Johansson on valittu seurassa lokakuun Kuukauden vapaaehtoiseksi. Hän saa aiemmin valittujen tavoin palkinnoksi Intersport Puhoksen lahjakortin.

 

Johansson on toiminut PK-35:n tyttöjoukkueissa ja nyt myös naisissa yhteensä neljä vuotta. Hänet tunnetaan ahkerana ja luotettavana seuratoimijana, joka hoitaa asiat sovittujen aikataulujen mukaan.

 

- Tyttäreni liittyi seuraan jo vuonna 2010. Tällä hetkellä kolme lastani pelaa futista PK-35:ssä. Joukkueenjohtajana on kiva nähdä nuorten pelaajien ilo ja nautinto pelaamista kohtaan, Sam sanoo.

 

Johansson jatkaa alkavalla kaudella työtään punamustien naisjoukkueessa sekä auttaa samalla tyttöjen 2007-08-ikäluokan joukkueenjohtajaa. Hän on tähän mennessä toiminut hyvässä yhteistyössä Marja Karvisen kanssa.

 

- Marja on ollut lähinnä yhteydessä pelaajien suuntaan ja tehnyt vähintään yhtä paljon töitä kuin minäkin. Olen itse vastannut lähinnä muista käytännön asioista, omina juniorivuosinaan sekä jalkapalloa että jääkiekkoa pelannut Sam jatkaa.

 

- Koska TB1:n ja naisjoukkueen pelaajat ovat joko aikuisia tai isoja lapsia, joukkueenjohtajan hommat toimivat aika helposti ja sujuvasti. Jos jotakin asiaa ei tiedä, seuralta tai tarvittaessa piiriltä saa aina apua ja tukea.

 

PK-35 on Samin mukaan seura, jossa on kaikin puolin mukavia ihmisiä. Eri joukkueiden ja ikäluokkien välistä yhteistyötä voisi toki aina tiivistää, joskin tyttö- ja naispuolella tämäkin on hänen mielestään hyvällä tasolla.

 

- Tässä seurassa kaikki toimii oikein jouhevasti. Haluan samalla kiittää saamastani tunnustuksesta. Jatketaan samaan malliin eteenpäin!

 

PK-35 onnittelee Sam Johanssonia valinnasta Kuukauden vapaaehtoiseksi sekä toivottaa hänelle lisää antoisia hetkiä futiksen parissa!